«Έπιασε» Ντικούδη ο Στεφανίδης

«Έπιασε» Ντικούδη ο Στεφανίδης

Φεβρουάριος 08, 2016 - 11:29
0 σχόλια

Στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική του πρωτάθλημα ο Χριστόφορος Στεφανίδης έφθασε 296 παιχνίδια στην Basket League  συμπλήρωσε ο «πιάνοντας» στην 38η θέση της σχετικής λίστας τον Δήμο Ντικούδη.

Αυτή είναι η 12η συνεχομένη χρονιά που ο έμπειρος γκαρντ αγωνίζεται στα παρκέ της Basket League καθώς από την  περίοδο 2004 και το Μαρούσι έχει περάσει από άλλες δύο ομάδες την Καβάλα και τον Κολοσσό Ρόδου για να βρεθεί την εφετινή χρονιά με την φανέλα του ΣΕΦΑ στην Τρίπολη.

Μάλιστα ο Χριστόφορος Στεφανίδης έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες της ομάδας την εφετινή σεζόν συμβάλλοντος πάρα πολύ σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του Αρκαδικού όπως είναι το σκορ, η δημιουργία και η άμυνα με τους αριθμούς του να αποδεικνύουν το πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά του.

Πλέον ο Χριστόφορος Στεφανίδης μπαίνει σε ένα club παιχτών που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο Ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και ασφαλώς αναμένεται και με βάση την απόδοση του  να ανεβάσει τα ρεκόρ του μέχρι το τέλος της σεζόν και σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.