Έπιασε κορυφή ο Ερμής Κορυδαλλού του Αντωνίου

Έπιασε κορυφή ο Ερμής Κορυδαλλού του Αντωνίου

Μάρτιος 19, 2019 - 12:46
0 σχόλια

Ο Ερμής Κορυδαλλού που αγωνίζεται ο Αντώνης Αντωνίου με μια επική ανατροπή και συνδιασμό με την ήττα της Χαραυγής στην Αμφιάλη πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Πειραιά μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αντώνη Αντωνίου αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Ίκαρο Καλλιθέας με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος έφερε τούμπα το παιχνίδι φθάνοντας στην σπουδαία νίκη με 4-2 πιάνοντας τους 44 βαθμούς και την πρώτη θέση μπαίνοντας σε θέση οδηγού.

Στο βασικό σχήμα του Ερμή Κορυδαλλού σε όλο το 90λεπτό για ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκε και ο Αντώνης Αντωνίου με τον ταλαντούχο Αρκά αριστερό μπακ-χαφ να έχει πολύ καλή παορυσία και να συμβάλει και αυτός στο να κάνει η ομάδα του την ανατροπή και να πάρει την νίκη.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, ( 56’ Γιαννακόπουλος) , Λαζάκης, Νταλάκος ( 46’ Κουβάτσος) ,  Τζανιδάκης, Στακάι( 83’ Μπέγκα), Βύρης( 78’ Καλαϊτζής) , Μούτσας, Κίτσιος

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.: Εμμανουήλ, Χουχούλης, Μαγουλάς, Καραουλάνης, Μπάρα, Τρίχας, Μανουτσαριάν ( 77’ Γκέρτζος), Ηλιόπουλος Ι.( 46’ Μέτα) , Ηλιόπουλος Σ.( 87’ Γιουλβανίδης ) Λιμήτσιος( 87’ Περλορέντζος)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.