Έπιασε δουλειά στην Αυστρία ο Αστέρας

Έπιασε δουλειά στην Αυστρία ο Αστέρας

Ιούλιος 24, 2017 - 20:10
1 σχόλια

Στην Αυστρία βρίσκεται η αποστολή του Αστέρας Τρίπολης ξεκινώντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της που περιλαμβάνει τις επόμενες ημέρες τρία πολύ δυνατά φιλικά τεστ.

Οι κιτρινομπλέ πέταξαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου για την Αυστρία με την αποστολή λίγες ώρες αργότερα να φθάνει στο βροχερό Τιρόλο και αμέσως να ρίχνεται στην δουλειά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση.

Έτσι λοιπόν η αρκαδική ομάδα πραγματοποίησε σε ιδανικές συνθήκες την πρώτη της προπόνηση επί Αυστριακού εδάφους με τους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη να είναι έτοιμοι για το δυνατό φιλικό κόντρα στην Τουρκική Αλάνιασπορ την Τρίτη (25/7, 19:00).

Το κλίμα στις τάξεις της αποστολής του Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετικό με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν αρκετές φωτογραφίες αλλά και βίντεο στους λογαριασμούς τους στο instagram.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην Αυστρία θα έχει την δυνατότητα να κοντράρει τις δυνάμεις του απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως ο Αλάνιασπορ (25/7, 19:00), η  Al-Fayha FC (27/7, 19:00) και η Στουτγάρδη (29/7, 16:30) τεστ από τα οποία αναμένεται να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

και για να εχουμε ενα καλο ερωτημα ποιον δουλευει ο αστερας αφου επιασε δουλεια? τον παυλακη?μονο αυτος και ομοιοι του πιστευουν οτι οπως παει η ομαδα (θεος να την κανει) θα κανει κατι της προκοπης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.