Επέστρεψε ο παγκόσμιος Κοκκάλας (pics)

Επέστρεψε ο παγκόσμιος Κοκκάλας (pics)

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 07:30
5 σχόλια

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν  το βράδυ λίγο μετά τις εννιά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου η οικογένεια του Αναστασίου Κοκκάλα, ο προπονητής του Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης Χρυσοβαλάντης Κολλιόπουλος και η συναθλήτριά του Ιωάννα Κωστοπούλου υποδέχθηκαν σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης και μεγάλης χαράς τον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή του ταεκβον ντο Παναγιώτη Κοκκάλα, ο οποίος επέστρεψε με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας!!!

Ευχή όλων ο αθλητής να είναι πάντα γερός και να μας χαρίσει πολλές ανάλογες και καλύτερες στιγμές στο μέλλον!!! Πολλά Συγχαρητήρια!!!!!

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Ρε δημαρχε, περιφερειάρχη και λοιποί αθλητικοί παράγοντες του τόπου. Το παιδί ήρθε 2ο στον κόσμο και ουτε υποδοχή δεν του κάνατε? Γιατί τόση απάθεια?

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ Ν@@@@@@ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ????????????????????????????????????????????????????????????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.