Επένδυση της Φαρμακοβιομηχανίας «DEMO ΑΒΕΕ» στην Αρκαδία με νέο εργοστάσιο

Επένδυση της Φαρμακοβιομηχανίας «DEMO ΑΒΕΕ» στην Αρκαδία με νέο εργοστάσιο

Νοέμβριος 14, 2019 - 10:14
0 σχόλια

Τιμητική βράβευση στη Φαρμακοβιομηχανία «DEMO ΑΒΕΕ» για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό της έργο πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική περιοχή Τρίπολης.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων.

Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών,  ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, καρδιολογικά, ογκολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά,  ουρολογικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Η DEMO υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, με το δίκτυο πωλήσεών της να εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότιο Αμερική και Ωκεανία. Η εταιρεία εξάγει το 81% της ετήσιας της παραγωγής και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές παράλληλα με την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Είναι  διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από  τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF,  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Με πάνω από 2.000 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 85 χώρες και πάνω από 900 άτομα προσωπικό, η DEMO στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ιδρυτής της Demo ΑΒΕΕ είναι ο Αρκάς Σταύρος Δέμος, ο οποίος την έστησε και την εξέλιξε, και είναι γνωστός ως ο καλύτερος πρεσβευτής της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ο ίδιος δηλώνει:

«Μην ξεχνάτε είμαι ένα Αρκάς, κι από έναν Αρκά όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος. Όλοι οι Αρκάδες έχουμε μέσα μας το ίδιο DNA, είναι αυτή η άγονη γη που μας γέννησε, που μας έδωσε την επιθυμία για πρόοδο και αγάπη»

Η σκυτάλη της πλέον έχει περάσει στα τρία του παιδιά. Παρούσες για να παραλάβουν το βραβείο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή ήταν οι δύο κόρες του.

Η κόρη του κ. Δέμου ευχαρίστησε για την τιμητική βράβευση και επεσήμανε ότι αυτή οφείλεται στους 950 εργαζομένους της εταιρίας που την στηρίζουν. Επίσης ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επένδυση σημαντικού ύψους στον Νομό Αρκαδίας και γενικού ενδιαφέροντος για την Πελοπόννησο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.