Επένδυση στο μέλλον με Τσιράκη για τον Παγγορτυνιακό

Επένδυση στο μέλλον με Τσιράκη για τον Παγγορτυνιακό

Οκτώβριος 14, 2018 - 20:30
0 σχόλια

Μεταγραφή που έγκειται στο μέλλον αλλά και στο ταλέντο πραγματοποίησε ο Παγγορτυναικός ο οποίος απέκτησε ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας τον Γιώργο Τσιράκη.

Ο 16χρονός τερματοφύλακας είναι παιδί των ακαδημιών του F.C. Tripolis και μέσω του Παγγορττυνιακού θα έχει την δυνατότητα να λάβει μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να πάρει παράλληλα τις πρώτες του εμπειρίες.

Ο Παγγορτυνιακός έδωσε μάλιστα και φιλικό προετοιμασίας στην Βόρειο Κυνουρία με τον Ηρακλή Βερβένων ο οποίος κέρδισε με 2-1 με τα γκολ των Πάπαλου και Κόκκωνα με τον Παυλάκο να είναι ο σκόρερ της ομάδας της Γορτυνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσιράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού δείχνοντας από την αρχή ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο νέο παιδί κάνοντας μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.