«Επέλαση» με την new generation για τον Α.Ο.Τεγέας

«Επέλαση» με την new generation για τον Α.Ο.Τεγέας

Φεβρουάριος 13, 2018 - 11:10
1 σχόλια

Αθόρυβα αλλά πολύ ουσιαστικά η Τεγέα έχει σκαρφαλώσει και πάλι με το τέλος της 15ης αγωνιστικής στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας με 23 βαθμούς συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία στους τελευταίους αγώνες.

Οι πράσινοι μετά την ήττα τους από τον Πανθυρεατικό την 7η αγωνιστική μετρούν 5 νίκες (Δόξα, Ερμή, Απόλλωνα, Μαντινειακό, Αχιλλέα) και 3 ισοπαλίες (Ορχομενό, Βρασιές, Κορακοβούνι) και μάλιστα έχοντας ανεβάσει την επιθετική τους παραγωγικότητα στα 26 γκολ στο σύνολο που την φέρνουν δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τον Πανθυρεατικό των 48 τερμάτων.

Η άνοδος της ομάδας του Πολ Χατζόπουλου έχει εξήγηση αφού παίχτες βαρόμετρα όπως οι Λάγκας (5 γκολ), Καραμπέτσος (5 γκολ) και Μπέλτσος (8 γκολ) διανύουν περίοδο φορμαρίσματος ενώ σημαντικές είναι και οι βοήθειες που έρχονται από την νέα φουρνιά των νεαρών ποδοσφαιριστών που παίρνουν χρόνο και δείχνουν το ταλέντο τους.

Οι 17χρονοί Πέτρος Πλαντζάς, Βασίλης Σεφέρης, Ηλίας Ποντίκης και Δημήτρης Κατσικερός θεωρούνται πια βασικά γρανάζια της πράσινης μηχανής με την Τεγέα να μπολιάζει κι άλλους νεαρούς γεννημένους μετά το 2000 που προέρχονται από τα τμήματα των ακαδημιών της.

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αχιλλέα είδαμε για πρώτη φορά να ντεμπουτάρουν στην βασική ενδεκάδα τους 16χρονούς Σεμπάστιαν Κοπρένκνα (2 συμμετοχές-1 γκολ), Κοράζ Μαρκέλ (3 συμμετοχές) και Παναγιώτη Στασινό (2 συμμετοχές) ενώ την παρθενική του συμμετοχή έκανε ως αλλαγή και ο επίσης 16χρονός Νίκος Κωτσιόπουλος.

8 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001 και το 2002 βρέθηκαν για κάποια λεπτά μαζί στην ενδεκάδα της Τεγέας με τον Σεμπάστιαν Κοπρένκα από τους 16αρηδες να πετυχαίνει μάλιστα και το πρώτο του επίσημο γκολ με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Από την πλευρά του ο Πολ Χατζόπουλος βάζει συνεχώς στο ροτέισον της ομάδας του νέο αίμα με τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες της Τεγέας να παίρνουν ευκαιρίες δικαιώνοντας τον προπονητή τους δείχνοντας παράλληλα πως υπάρχει πλούσια σοδιά ταλέντου για το μέλλον.

Μάλιστα η παιδική ομάδα της Τεγέας πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας ενώ θα βρεθεί και στην επόμενη φάση αγώνων.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπραβο στο προπονητη τησ παιδικης ομαδας Μπαφε για την πολυ καλη δουλεια που κανει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.