Επεισόδιο ανάμεσα σε Λεβέντη και Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή

Επεισόδιο ανάμεσα σε Λεβέντη και Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή

Μάιος 07, 2016 - 17:49
2 σχόλια

Τα πνεύματα είναι οξυμένα στο ελληνικό κοινοβούλιο, την ώρα που συζητείται στην Ολομέλεια το Ασφαλιστικό. Με χθεσινή του ανακοίνωση το ΤΕΕ απείλησε με διαγραφή από τα μητρώα του των βουλευτών που θα υπερψηφίσουν το σχέδιο νόμου, ενώ άγριο επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπων δικηγοριών ενώσεων εξελίχθηκε λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα δικηγόρων παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή κατευθύνθηκε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις προωθούμενες διατάξεις.

«Δεν ντρέπεστε. Πώς μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντί να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο» ανέφερε ένας εκ των δικηγόρων με τον κ. Λάππα να απαντά: «Τι ύφος είναι αυτό; Πώς μου μιλάς έτσι; Πώς μπήκατε εσείς εδώ μέσα»  και να αναζητά την συνδρομή της ασφάλειας του κοινοβουλίου.

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα» απάντησε ο βουλευτής.

Μικρής έκτασης επεισόδιο έλαβε χώρα και περίπου στις 17:00 στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και στην προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Θα μείνετε άφωνη; Εδώ στην αίθουσα όταν βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων λαμβάνουν τον λόγο εισέρχονται κάποιοι ταραχοποιοί. Δεν μπορούμε να μιλάμε;» είπε ο κ. Λεβέντης, απευθυνόμενος στην κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στράφηκε προς τα υπουργικά έδρανα και ανέφερε σε παριστάμενο υπουργό: «Μας θέλετε σιωπηλούς;».

(Πληροφορίες: protothema.gr, zougla.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.