Επεισόδια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Τραυματίστηκε ο Κάκος

Επεισόδια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Τραυματίστηκε ο Κάκος

Δεκέμβριος 13, 2010 - 10:20
57 σχόλια

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρα Τρίπολης - Παναθηναϊκού οι φίλοι του Παναθηναϊκού δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα της ομάδας τους προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο γήπεδο του Αστέρα και σε μονομαχίες με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν στη ρίψη δακρυγόνων .

 Οι οπαδοί του ΠΑΟ  προκάλεσαν ζημιές πετώντας πέτρες στα αποδυτήρια ,τραυματίστηκε στο χέρι ο διαιτητής του αγώνα Κάκος ,  και σε σταθμευμένα  αυτοκίνητα που βρίσκονταν στα πάρκινγκ  του γηπέδου και στο περιβάλλοντα χώρο . 

Εξ αιτίας των επεισοδίων, στην αίθουσα στην οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, τα φώτα έμειναν για ώρα σβηστά, ώστε να μην δίνει... στόχο.

 

 

Asteras Tr. - PAO dakrigona Prasina Nea
Ανέβηκε από prasinanea.

Fthores sto gipedo tou Astera Tripolis Prasina Nea
Ανέβηκε από prasinanea.

epeisodia_asteras_pao
Ανέβηκε από prasinanea.


57 Σχόλια

oriste ta xalia sas...pou einai i Astynomia twra na prostatepsei tis periousies mas????

ΟΥΣΤ ΠΙΘΗΚΟΙ!!! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ..

Για λύπηση άτομα που όλη τους η ζωή είναι οι σύνδεσμοι, το ξύλο, οι απειλές και το πώς θα κλέψουν ένα πανό η μία μπλούζα για να καλύψουν την ανυπαρξία της προσωπικότητας τους.

mpravo re, mexri ekei einai i magkia sas kai to opadiliki sas! dromo apo ti tripoli

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?

Παιδιά χωρίς να είναι και σωστό,ο Αστέρας πρέπει να πέσει ή να απομακρυνθεί ο Μποροβήλος.Σε μια θύρα 1800 Παναθηναϊκών είχαν έρθει 4000.Οι πιο πολλοί χωρίς εισιτήρια και είχαν πάρει και ναρκωτικές ουσίες. Θα πληρώσει ο Μποροβήλος ή ο Μπάκος τις ξένες περιουσίες.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από "ανεγκέφαλους" οργανωμένους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αφού είχαν ρίξει ότι πρόλαβαν στο γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς έξω από την θύρα 4, καθώς επίσης προκάλεσαν φθορές και σε σταθμευμένα οχήματα φιλάθλων. Αυτοί οι "φίλαθλοι" είχαν πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων και μολότοφ.....στο γήπεδο. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Και γιατί να μην το έχει ρε Anonymous; Τι νοοτροπία είναι αυτή;

oti oi panathinaikoi ta exoun me ton mporobilo einai gnosto kairo. pantou grafotan oti tha ginoun episodeia oti kai na ginei sto mats.

Afou ta xerete oloi oti tha ginoun. Eisitiria pirame xoris kan tautotita. Htan ola meletimena..

Η ΠΑΕ Αστερας τι έχει να πει για όλα αυτά;ποια είναι η θέση της προς τους πελάτες της;ουτε φωνή ούτε ακρόαση...

Γιωργάκη το μαγαζάκι γιατί δεν το άνοιξες την προηγούμενη εβδομάδα;μήπως τα ήξερες τα γεγονότα;αλλά τι σε νοιάζει;η δική σου περιουσία να είναι καλά...των άλλων...

ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ,Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ,Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Μποροβήλος και ο Βλάχος ανέβασαν το ποδόσφαιρο της Αρκαδίας;;;σε ποιο πλανήτη ζεις;;;Ας είναι καλά ο Μπάκος και θα σου έλεγα τι θα έβλεπες χθες...

Μποροβήλοι και Βλάχοι υπάρχουν πολλοί. ΜΠΑΚΟΣ μόνο ένας είναι και δεν θα υπάρξει άλλος.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ,ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ?????? ΕΕΕΕ??? Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ...ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....

OLH H ELLADA HKSERE OTI THA GINOUN EPISODEIA.SE OLA TA SITE TWN PANATHINAIKWN TO ELEGAN.O PANATHINAIKOS EXEI KOSMO APO TON ANARXIKO XWRO.PANATHINAIKOI KAI AEKTZIDES EXOUN TON PIO FANATIKO KOSMO KAI OPOU PANE PROKALOUN EPEISODEIA.

Σας πηραξε που ηρθαν οι βαζελοι και εβαλε η ομαδα κανα φραγκο στο ταμειο? Γιατι αν περιμενε απο εμας τους ντοπιους...

ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ,ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΟΙ ΟΑΠΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΟΠΑΔΟΙ.

Γράψε πως είσαι βάζελος ρε που σε έπιασε ο πόνος να πείς ποιοί είναι οι πιο φανατικοί και επικίνδυνοι οπαδοί. άντε με τον κάθε τυχάρπαστο εδώ μέσα που γράφει τον πόνο του.

Έγιναν και οι παναθηναικοί αναρχικοί? Τη Ναζιστικη Οργάνωση Παναθηναικών Οπαδών τη θυμάσαι η είσαι πολύ μικρός και γράφεις ότι θέλεις? Τόσος εθνικισμός όσο στη 13 δεν υπάρχει πουθενά.

Να μας πει η αστυνομία χτές που ήταν που είχε έρθει οτι χειρότερο υπάρχει απο οπαδούς.Δεν πλήρωσαν πουθενά.

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΠΟΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΙΝΔΙΑΝΟΣ,ΤΕΞΑΝΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΙΓΓΑΣ,ΨΑΡΕΑΣ,ΝΤΟΚΕΝ,ΣΑΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΡ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΝΕΟΝΑΖΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.ΙΝΔΙΑΝΟΣ,ΤΕΞΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Η ΠΑΛΙΑ 13 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,2Α5 0ΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΠΙΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ 300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ 4000 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΖΑΜΠΑ...

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΦΑΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ.

Δεν την παλεύετε κάστανο. Αυτός δηλαδή ήταν ο σκοπός της ζωής τους? Γελοία παρατσούκλια, σύνδεσμοι, ξύλο και ναρκωτικά? Καμαρώνετε κιόλας για τα "ινδάλματα" σας.

Ιδέα είναι η οικογένεια και η πατρίδα. Είστε για λύπηση όλοι οι "hooligans" όλων των ομάδων. Το κράτος φταίει που δε σας βάζει όλους μέσα να λύσετε τα υπαρξιακά σας.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο Μποροθρύλος είναι η μεγαλύτερη πληγή του Αστέρα! Αν δεν φύγει αμέσως θα δούμε χειρότερα!!! Αλήθεια το ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΣΦΠ θα είναι στο στοίχημα; ο κόσμος σας έχει καταλάβει!!!!

H POLI DEN AXIZEI MEGALES KATHGORIES SE TIPOTA.NA MEINEI STH DYSTYXIA THS TOYLAXISTON THA EXEI ASFALEIA''

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ...

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Ο ΘΟΔΩΡΑΣ Ο ΨΗΤΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ CITY ΓΕΜΑΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑΝΑ ΚΑΣΚΟΛ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ.ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ.ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK.ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!ΕΞΑΙΤΑΣ ΣΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΥΡΙΟΥ.ΜΠΑΚΟ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!

Φανταστείτε το ντου των οπαδων να γινόταν πιο πριν.Θα έτρωγαν ξύλο και οι οπαδοι του αστερα.Η πόλη μας δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις.Χτύπησαν άσχημα και εναν ηλικιωμένο.

το κακό με το internet ειναι πως κάτι στερημένα παιδάκια, κάτι πεινασμένα παιδάκια έχουν δικαίωμα έκφρασης. Ρε άμυαλοι έχετε καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ??& που είχαμε να ακουστούμε στην υπόλοιπη Ελλάδα απο το 1821

den prokeitai na dwsei o asteras eisitiria stous olumpiakous sthn tripoli.den tha erthei kanenas.

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ;

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ.

O AΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.ΕΔΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΑ ΟΠΔΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

βαζελάκια ερχόμαστε και εμείς Τρίπολη αύριο... θα καλέσουμε μερικούς για να κεράσουμε σουβλάκια στον Παρθενώνα. Ειδικά εκείνο το χοντρούλι που πεινάει πολύ θα το ταίσαμε καλά. ενημερωθήκαμε ότι πεινάει .. πολύ

Γαυράκια θα έρθουμε και εμεις απο αθήνα.αντε ξαφνικά μαγκέψατε.

εμείς ερχόμαστε για σουβλάκι και για... κέρασμα στο φίλο σας. μην είμαστε και κακοί φιλοξενούμενοι.

Σελίδες