ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης: Αναβάθμιση του εργαστηρίου αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής (pics,vid)

ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης: Αναβάθμιση του εργαστηρίου αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής (pics,vid)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα στα κτίρια της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή Αλέξανδρου Μητσάκου, σε μία από κοινού προσπάθεια για αναβάθμιση της Σχολής που λειτουργεί εδώ και 27 χρόνια.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Διευθυντή της Σχολής για μεταφορά εξοπλισμού από τον Πύργο για να ανακαινισθεί το εργαστήριο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που θα λειτουργήσει στην εν λόγω σχολή.

Μία σχολή που δυστυχώς δεν έχει το απαιτούμενο ενδιαφέρον από τους νέους που προτιμούν να σπουδάζουν επαγγέλματα που δεν έχουν αποκατάσταση, παρά να ακολουθούν τέχνες που δίνουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Κάνω έκκληση στους νέους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αφού οι σχολές που λειτουργούν στον ΟΑΕΔ είναι αξιόλογες και έχουν και επιδότηση για όσους φοιτούν σε αυτές.

Εμείς ως Περιφέρεια σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα στην Διεύθυνση της Σχολής και συγχαίρω το Διευθυντή για τον ζήλο που δείχνει για την αναβάθμιση της Σχολής αλλά και τους φορείς (Πρόεδρο Επιμελητηρίου Γιάννη Μπουντρούκα και Πρόεδρο Ζαχαροπλαστών Γιάννη Τερζή, που ήταν μαζί μου στην επίσκεψη στην σχολή) για την βοήθεια (οικονομική και όχι μόνο)που παρέχουν στην σχολή."

Ειδήσεις: 
Video: 

Στήριξη της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.