Επανακαταμέτρηση ψήφων: Εν αναμονή για τη σύνθεση του ΔΣ Τρίπολης

Επανακαταμέτρηση ψήφων: Εν αναμονή για τη σύνθεση του ΔΣ Τρίπολης

Ιούνιος 11, 2019 - 12:25
0 σχόλια

Η αγωνία δεν έχει τέλος για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έλαβαν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, αφού ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες στην καταμέτρηση των ψήφων.

Συγκεκριμένα, μετά τα λάθη που έγιναν τόσο από τους εκλογικούς αντιπροσώπους όσο και από το προσωπικό του Πρωτοδικείου Τρίπολης, ακόμα και σήμερα συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων, ύστερα και από τις ενστάσεις των υποψηφίων, οι οποίοι αντιλήφθηκαν κάποια κενά στις ψήφους που είχαν την υποψία ότι είχαν λάβει σε διάφορα εκλογικά τμήματα.

Να αναφέρουμε ότι έως την Κυριακή 9 Ιουνίου οι υποψήφιοι μπορούσαν να αιτηθούν την επανακαταμέτρηση των ψήφων τους, αφού είχαν διαπιστώσει ότι υπάρχουν λάθη.

Όσες αιτήσεις έγιναν έως τις 9/6 εξετάζονται από το Πρωτοδικείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμα περιπτώσεις υπολείπονται οι οποίες αφορούν τον Δήμο Τρίπολης.

Οι διεργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς στο Πρωτοδικείο Τρίπολης και σε λίγες ημέρες η επανακαταμέτρηση θα ολοκληρωθεί. Η διαδικασία στη συνέχεια περιλαμβάνει την ανάρτηση των νέων διορθωμένων αποτελεσμάτων στο Πρωτοδικείο και έπειτα από πέντε μέρες  τη δημοσίευσή τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από αυτή την επανακαταμέτρηση αρκετοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που βρήκαν «χαμένες» ψήφους, αλλά λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι είτε χάνουν είτε κερδίζουν μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι δύο τελευταίες επανακαταμετρήσεις ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και όλα ακόμα παίζονται για μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.