ΕΠΑΜ Τρίπολης: Εγκληματικό το ξεπούλημα της ΔΕΗ

ΕΠΑΜ Τρίπολης: Εγκληματικό το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Δεκέμβριος 06, 2017 - 12:19
0 σχόλια

Το εγχώριο πολιτικό σύστημα έχει παραδώσει -όχι χωρίς ίδιον όφελος- τα κλειδιά και το τιμόνι της χώρας στους «θεσμούς». Αναλώνεται στην επικοινωνιακή πολιτική είτε για να παραμείνει, είτε για να διεκδικήσει τους κυβερνητικούς θώκους. 

Γι' αυτό και δεν πρόκειται να πάει κόντρα στους εντολείς του, την Ε.Ε. Ο «πατριωτισμός» τους  εξαντλείται σε ασκήσεις οσφυοκαμψίας στους «θεσμούς». Δεν μπορεί και δεν θέλει να αντισταθεί στους θεσμοθετημένους τοκογλύφους των αγορών, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Στη νέα συμφωνία περιέχονται εκτός από την «απελευθέρωση» των πλειστηριασμών, το ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ, την απαγόρευση του δικαιώματος στην απεργία και το ξεθεμελίωμα του συνδικαλισμού. Και θα βγουν κι άλλα στη πορεία, όπως ταφή τοξικών και ραδιενεργών αποβλήτων στα εξαντλημένα λιγνιτορυχεία!

Θα επιτρέψουμε να γίνουν όλα αυτά; Να ρημάξει ο τόπος μας;

Υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας στην αξιοπρεπή δουλειά. Το δικαίωμά μας στην κοινωνική ασφάλιση, την αξιοπρεπή συνταξιοδότηση. Τα δικαιώματα των παιδιών μας!

Υπερασπίζουμε τον τόπο μας, την εθνική περιουσία, δημόσια και ιδιωτική. Τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, το βιός μας!

Δικό μας δημιούργημα είναι και η ΔΕΗ, τα εργοστάσια και τα ορυχεία της, καρπός κόπων και θυσιών του λαού μας. Ιδιοκτησία του είναι! Πάνω της μπορεί και πρέπει να στηρίξει την ανοικοδόμηση της πατρίδας! Δεν ανήκει στην εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία, για να «διαπραγματεύεται» το ξεπούλημά της στους εκλεκτούς των δανειστών! 

Υπερασπίζουμε το δικαίωμα του λαού μας σε φθηνή και ποιοτική ηλεκτρική ενέργεια! Ιδιαίτερα σήμερα που εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά ανακαλύπτουν ότι η πρόσβαση στον ηλεκτρισμό και τα αγαθά του πολιτισμού δεν είναι δεδομένα! 

ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας σε μια πατρίδα ελεύθερη από τα τοκογλυφικά δεσμά του ευρώ! Υπερασπίζουμε το δικαίωμα των Ελλήνων στην εθνική αυτοδιάθεση! Για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του! 

Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία!

Νυν υπέρ πάντων αγών!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.