ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης: Ίδρυση νέου τομέα Υγείας Πρόνοιας και ευεξίας με ειδικότητα Αισθητικής

ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης: Ίδρυση νέου τομέα Υγείας Πρόνοιας και ευεξίας με ειδικότητα Αισθητικής

Ιούνιος 12, 2019 - 13:45
0 σχόλια

Παρουσίαση των δυνατοτήτων και οδηγίες των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Μεγαλόπολης

Ιδρύεται και θα λειτουργήσει για το σχολικό έτος 2019-2020  νέος τομέας (Υγείας Πρόνοιας και ευεξίας με ειδικότητα Αισθητικής). Η λειτουργία αυτού του Τομέα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές καθώς και σε ενηλίκους της περιοχής μας να ασχοληθούν, πιστοποιημένα, με τα επαγγέλματα υγείας (Αισθητική).

Οι απόφοιτοι αυτού του Τομέα θα έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής σε όλες τις πανεπιστημιακές σχολές αντίστοιχου αντικειμένου (π.χ Ιατρική – Φαρμακευτική – Νοσηλευτική κ.τ.λ.)

Έτσι, στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης θα λειτουργούν από το σχολικό έτος 2019-2020 οι παρακάτω τομείς με τις αντίστοιχες ειδικότητες:

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ (Αισθητικής)
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Αργυροχρυσοχοΐας)

Δικαίωμα εγγραφής σε όλους τους τομείς έχουν:

Κάτοχοι απολυτηρίου Α Λυκείου οποιουδήποτε τύπου σχολείου.
Κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού Λυκείου ή Εξατάξιου Γυμνασίου
Κάτοχοι πτυχίου ΤΕΛ – ΤΕΕ.

Οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα της αντίστοιχης ειδικότητας (23 ώρες από τις 35 εβδομαδιαίως).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (κ. Τσόπελας Ιωάννης) στα τηλέφωνα : 27910-22685 , κιν: 6986293989 όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Οι δυνατότητες των μαθητών του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και οδηγίες

Δείτε στο αρχείο που ακολουθεί μια παρουσίαση που δίνει σημαντικές οδηγίες, για τα μαθήματα, τις δυνατότητες που έχουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ, τις  ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικοτήτων, τον τρόπο υπολογισμού του βαθμού πρόσβασης, τις σχολές που μπορούν να περάσουν οι απόφοιτοι ανά ειδικότητα (μηχανογραφικό) όλων των ειδικοτήτων των μαθητών που φοιτούν στο  ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.

Δείτε την παρουσίαση ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.