Το ΕΠΑΛ Άστρους επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους

Το ΕΠΑΛ Άστρους επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους

Μάιος 16, 2019 - 18:17
0 σχόλια

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης που εφαρμόζει κατά το σχολικό έτος 2018-2019, υλοποιεί μια νέα βιωματική πιλοτική δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση μίας από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, της μόλυνσης από το πλαστικό!

Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο Άστρος υποδέχτηκε, το πρωί της Πέμπτης 16/5, το ΕΠΑΛ Άστρους. Οι 50 περίπου μαθητές και μαθήτριες από τις τάξεις Α΄ και Β΄ παρακολούθησαν παρουσίαση σχετικά με το πρόβλημα της απόρριψης σκουπιδιών στο φυσικό περιβάλλον και ειδικότερα του θέματος της πλαστικής ρύπανσης.

Στη συνέχεια έγινε προβολή της ταινίας- ντοκιμαντέρ με τίτλο ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας PLASTIC FREE GREECE

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.