Έπαιξαν με ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Τσέλλος, Σούντρης

Έπαιξαν με ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Τσέλλος, Σούντρης

Μάρτιος 05, 2015 - 15:01
4 σχόλια

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κέρδισε με 75-55 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΣΚΑΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους, με τον Αρκαδικό να εκπροσωπείται από τον προπονητή Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και δύο παίκτες, τον Μάριο Τσέλλο και τον Γιάννη Σούντρη, που αντικατέστησε τον τραυματία Μιαούλη.

Ο Τσέλλος σημείωσε έξι πόντους, ενώ ο Σούντρης στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν σκόραρε, ωστόσο και οι δύο παίκτες του Αρκαδικού συνέβαλλαν στη νίκη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και γενικότερα στην καλή εμφάνιση του κλιμακίου στο Άργος.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Καλά ρε παιδιά, λίγη ντροπή. ήταν άλλα δυο παιδιά από τρίπολη εκεί. Αυτά δεν τα λέτε. Η επιδή δεν παίζουν στον αρκαδικό δεν έχουν σημασία. Πως θα αισθάνοται τα παιδιά αυτά το σκεφτήκατε? Φταίτε και εσείς, φταεί και ο αρκαδικός που σας δίνει τις ειδήσεις.

Καλημέρα σας.Καλo θα ηταν να αναφερεται και τα αλλα παιδια της Αρκαδίας που επαιξαν στο συγκεκριμένο παιγνιδι οταν μαλιστα βαζετε και την σχετική φωτογραφία.Ειναι θέμα σεβασμού γιατι πρόκειται για μικρά παιδια που περιμένουν τέτοιες στιγμές. Και τελικά για να πάμε και στην ουσία των γεγονότων και τα εξι παιδιά της Αρκαδίας στάθηκαν σωστά και απεδειξαν οτι γίνεται δουλειά στις μικρές ηληκίες.Μπαλής -Κούγιας-Τσέλιος-Σιούντρης-Απέργης-Αριδάς.Συνχαρτήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια.

Και κάτι άλλο. Ο προπονητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από Τρίπολη που είναι και προπονήτης στον Αρκαδικό πως επέτρεψε και τώρα και στο παρελθόν να βγαίνουν τέτοιες αναακοινώσεις από την ομάδα στα ΜΜΕ? Λίγο ήθος νομίζω είναι απαραίτητο από αυτούς που ασχολούνται με παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.