Εουχένιο Ινσάλντο: Ένας «υδραυλικός» στα κιτρινομπλέ (pics,vid)

Εουχένιο Ινσάλντο: Ένας «υδραυλικός» στα κιτρινομπλέ (pics,vid)

Ιούλιος 18, 2017 - 10:23
12 σχόλια

Ο Εουχένιο Ινσάλντο βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να παρουσιαστεί επίσημα από την αρκαδική ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία και με όλα τα φόντα να εξελιχθεί και να αποδείξει το πλούσιο ταλέντο αλλά και τις ποδοσφαιρικές περγαμηνές που τον συνοδεύουν από τη χώρα του.

Στα 23 του χρόνια, ο Εουχένιο Ινσάλντο αφήνει την Αργεντινή και περνάει για πρώτη φορά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνοντας το ταξίδι για την Ευρώπη και την Ελλάδα για χάρη του Αστέρα Τρίπολης που του ανοίγει μια νέα πόρτα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Οι συστάσεις για τον αριστεροπόδαρο άσο κάνουν λόγο για έναν πολύ κοντρολαρισμένο ποδοσφαιριστή με τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά και μεγάλη έφεση στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Ο Ινσάλντο είναι ο τύπος παίχτη που μπορεί να αγωνιστεί και να προσφέρει λύσεις και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά κυρίως στα δύο άκρα στο δεξί και το αριστερό όπου του αρέσει να αγωνίζεται.

Εκτός από το πλούσιο ρεπετρόριό του σε ντρίμπλες, ο Αργεντινός άσος διαθέτει φαρμακερό αριστερό πόδι με το οποίο μπορεί να σεντράρει αλλά και να σουτάρει με μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ αγωνιζόμενος στα άκρα είθισται να παίζει στο δεξιό για να μπορεί να συγκλίνει προς τον άξονα.

Ο Εουχένιο Ισνάλντο, έχει ύψος 1,80 μ. και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά έχοντας 12 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ροσάριο Σεντράλ και Ντιφένσα με την οποία μέτρησε 4 γκολ σε 32 αγώνες και έχει ως κορυφαία του στιγμή την κατάκτηση του Argentine Premier Division το 2013.

Στο ξεκίνημά του ο πρώην συμπαίχτης του Νάτσο Σκόκο αποτέλεσε ένα από τα  μεγαλύτερα ονόματα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου με την Μάντσεστερ Σίτι μόλις σε ηλικία 17 ετών να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ωστόσο το θέμα της μεταγραφής του στον Αγγλικό σύλλογο δεν προχώρησε.

Για τον Αστέρα Τρίπολης πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Εουχένιο Ινσάλντο βρίσκεται σε νεαρή ηλικία και θεωρείται ένα πολύ καλό όνομα στη χώρα του που γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως στο κυνήγι του 23χρονού ήταν και άλλες ομάδες από την Ευρώπη αλλά και τη Λατινική Αμερική.

Τα χαρακτηριστικά του Ινσάλντο έλειπαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βάζει στο ρόστερ του έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να του δώσει νέα στοιχεία στο επιθετικό του παιχνίδι και στην ανάπτυξη του με τον Στάικο Βεργέτρη να τρίβει τα χέρια του γεμάτoς ικανοποίηση.

Ο Εουχένιο Ινσάλντο έχει όλες τις προδιαγραφές αλλά και το ταλέντο να προσφέρει θέαμα και ουσία στην ομάδα του και να ξεσηκώσει τον κόσμο στην εξέδρα, δίνοντας το κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι των κιτρινομπλέ, πράγμα που έχει λέιψει, είναι η αλήθεια, τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης μοιάζει να βρήκε ένα κομμάτι που του έλειπε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Ειδήσεις: 
Video: 

EUGENIO ISNALDO || Newells 2017 ► Goles ᴴᴰ


12 Σχόλια

γεμησε η τριπολη απο υδραυλικους οπως εσεις γραφετε καλο αυτο γιατι βρεχει και θα ξεβουλωνουν ευκολα τα σιφονια οπως κατι ταβερνιαριδες που περασαν απο αργεντινη τωρα τελευταια ρε ξυπνατε δε ερχονται οι κσλοι παικτες στον αστερα αφου προσπαθουν με ψιχουλα μπας και βγει κανενας και κονομησουν μια απο τα ιδια θα εχουμε φετος

Ο Αστέρας Ραχούλας φέτος εκτός από υδραυλικούς θα πάρει και ηλεκτρολόγους.Α ρε το δούλεμα πάει σφαίρα.Γι αυτό κανένας φέτος να μη βγάλει διαρκείας.Μόνο άδειο γήπεδο.

@dogη, ανωνυμος 14:19 Δεν σας εξαναγκάζει κανείς να πάτε με το ζόρι στο γήπεδο. Καθήστε λοιπόν στο σπιτάκι σας και επιδοθείτε στο «σπορ» που γνωρίζετε καλά εκ γενετής (έλα που δεν το καταλάβατε, σφεντόνα την έχετε κάνει, τυφλωθήκατε)...Όσο για τις παραινέσεις, "ανωνυμος 14:19", κάτσε εσύ στο σπίτι και βάρα τη μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα και το τί θα κάνουμε εμείς είναι δική μας δουλειά, βλακάκο...Και κόψτε το «σπορ» και οι δύο, έχετε κάψει εγκέφαλο...

συμφωνω με την ιδεα κανενας διαρκειας και αν φυγουν οι ιδιοκτητες θα βαλω την κατσικα μου να κλεει στο καλό και με βολευει το ερασιτεχνικο που ειναι κατα πολυ ποιο αγνο απο το μοντελο που εφεραν μερικοι στην Αρκαδια

Ανώνυμε 15/18 ή μεγάλο βλήμα είσαι ή μισθοφόρος ή σφουγκοκολάριος.όπως και να έχει όμως το πράγμα να ξέρεις ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ακριβώς τιγίνεται με τον Αστέρα.Σ.ΥΜΦΩΝΏ ΛΟΙΠΌΝ ΚΙ ΕΓΏ ΆΔΕΙΟ ΓΉΠΕΔΟ

μαγκες τα πραγματα ειναι δυσκολα.......................περσι σας ελεγα οτι η ομαδα παει για φουντο και εγω λογω συμπεριφορας δεν θα επαιρνα εισητηριο..........φετος λοιπον τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με 4 ομαδες να πεφτουν ,αν μαλιστα δουμε τις μεταγραφες που εχει κανει η ομαδα μεχρι τωρα,αστα να πανε ,πρωτοι υποψηφιοι για φουντο ειμαστε ,σημερα μαλιστα ανακοινωσαν μεταγραφη για 1η ομαδα 18χρονο που δεν εχει βγει ποτε απο τη χωρα του,να ηταν και καμια γαλλια -ισπανια πας στο καλο,τες πα ,ας περιμενουμε λιγο ακομα αλλα δυσκολο το βλεπω,ψυχραιμια κυριοι,ΑΚΟΥΝΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΤΕΡΤΣΕΤΗ?

Από πότε το ερασιτεχνικό είναι αγνό? Να θυμηθώ κάτι ομάδες σαν τον Παγγορτυνιακό και άλλες που έγιναν για μια μερα και μετά σβήσανε? Ποιο ειναι το επιπεδο των ερασιτεχνικών ομάδων? Η κλωτσιά πάει σύννεφο και το θέαμα;;; κακιστο. Εχω να παω σε αγωνα ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου εδω και 22 χρόνια. Κανονικά οι "υπεύθυνοι" θα έπρεπε να μας επιδοτούν να παμε σε αγώνα όχι να πληρώνουμε κιολας!!!

και για να μιλησουμε σοβαρα η ομαδα θελει επιθετικους αλλα ο ψευτοτεχνικος διευθυντης ετοιμαζει τον κολληττο του απο το ΑΡΓΟΣ γι αυτο δεν παιρνει επιθετικο αλλα ολη η τριπολη γνωριζει το τι φτιαχνουν

σε λιγο καιρο με αυτα που θα βγουνε στο φως δε θα υπαρχει τριπα να κρυφτουν μερικοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.