Έως 15 Ιουλίου τα απορρίμματα στον Άγιο Βλάση;

Έως 15 Ιουλίου τα απορρίμματα στον Άγιο Βλάση;

Μάρτιος 21, 2017 - 13:24
2 σχόλια

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Εκδικάστηκε η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων για τη χωματερή του Αγίου Βλάση.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σήμερα του γνωστοποιήθηκε ότι εκδόθηκε η απόφαση μετά από 1,5 χρόνο για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι.

Η απόφαση δίνει προθεσμία στον δήμο Τρίπολης έως 15 Ιουλίου με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και προδιαγραφές να συνεχίζει να απορρίπτει σκουπίδια στον Άγιο Βλάση.

Σε τρεις μήνες πρέπει η Δημοτική Αρχή να έχει κοιτάξει τι θα κάνει γιατί από εκεί και μετά δε θα έχει χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει τη μελέτη της παράταξή του και θα είναι στη διάθεσή της να βοηθήσει.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σταμάτα να εμφανίζεσαι και να μιλάς, γιατί μας γυρίζεις ο στομάχι ανάποδα. Είσαι υπεύθυνος για τις δύο νέες χωματερές (Άγιος Βλάσης και Αγία Τριάδα) που δημιουργήθηκαν καθώς και για τις στίβες σκουπιδιών που είχαμε μέχρι και μέσα στα σπίτια μας για πολλούς μήνες.

Το ερωτηματικό γιατί μπαίνει;;;;;;;;; Η απόφαση είναι σαφέστατη......και πολύ ΚΑΚΩΣ τους δίνει και το περιθώριο!!!!! Που ξανάγιναν αυτά; Αρκετά με αυτό το φιάσκο! Πάντως ο Μήτσος ούτε μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βρει "λύση".....Επίσης μιλάει για προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες θα γίνεται η εναπόθεση...αν δεν τηρηθούν...(που δεν....) τότε αντίο χωματερή! Και περαστικά.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.