Εορτή της Αγίας Μαρίνας στο Παρθένι (pics)

Εορτή της Αγίας Μαρίνας στο Παρθένι (pics)

Ιούλιος 17, 2017 - 20:32
0 σχόλια

Στιγμές πνευματικής ανάσας, αλλά και φυσικής δροσιάς, λόγω του φθινοπωρινού σκηνικού του καιρού, βίωσαν οι προσκυνητές κατά την επίσκεψή τους στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Παρθένι, που βρίσκεται χτισμένο στα ριζά ενός λόφου, σε ένα κατάφυτο από πεύκα πανέμορφο περιβάλλον, το οποίο έχει διαμορφώσει κατάλληλα για τις ανάγκες των κατοίκων και φροντίζει, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρθενίου «Τήλεφος».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος ήταν οι προσκυνητές που κατέκλυσαν την περιοχή, ιδιαίτερα το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουλίου, για να τιμήσουν την εορτή της Αγίας, να απολαύσουν το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, αλλά και να διασκεδάσουν στο ομώνυμο πανηγύρι που γίνεται εκεί. Τον Εσπερινό τέλεσαν οι Ιερείς, Βασίλειος Καραχάλιος εφημέριος του χωριού και Παναγιώτης Ασκούνης, εφημέριος της Τ. Κ. Μεσσοραχίου.

Το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας και της Αγίας Σοφίας, καθώς και οι άλλες δραστηριότητες των δύο γειτονικών χωριών, ας αποτελέσουν αφορμή, ώστε η επικοινωνία και οι σχέσεις των κατοίκων να γίνουν πιο έντονες όπως και παλιά, προϋπόθεση απαραίτητη, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στους μικρούς οικισμούς της περιοχής μας, ειδικά τούτη την περίοδο, που η Πολιτεία φαίνεται να μας έχει «ξεχάσει».

Χρόνια Πολλά.

Πηγή: agiasofiablog.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.