Εορτή Γαλλοφωνίας στην Τρίπολη

Εορτή Γαλλοφωνίας στην Τρίπολη

Ιούνιος 14, 2011 - 10:36

Σε μια  φαντασμαγορική εκδήλωση που έλαβε  χώρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως , εορτάστηκε η Γαλλοφωνία καθώς η Ελλάδα είναι 56η Γαλλόφωνη Χώρα.

Την εκδήλωση “ Le français et nous” – “Tα Γαλλικά & εμείς” που συνδιοργάνωσε  ο Δήμος Τριπόλεως  και ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας  , επιμελήθηκε η κυρία Παναγιώτα Σαράφη (Εκπαιδευτικός, Μεταφράστρια &  Δημιουργός του κέντρου Ξένων Γλωσσών JEAN-JACQUES ROUSSEAU) και συνδιοργάνωσε το φροντιστήριο «ΠΡΟΟΔΟΣ» του Ηλία Σπυρόπουλου .

Την εκδήλωση παρουσίασε η έγκριτη δημοσιογράφος του Mega Channel , κ. Λίζα Δουκακάρου.

Παράλληλα από την περασμένη Τετάρτη και για τρεις ημέρες, στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου υπήρχε έκθεση ζωγραφικής του αλεξανδρινού ζωγράφου Γιάννη Μαγκανάρη .

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία της Παναγιώτας Σαράφη, ενώ την επιμέλεια της  έκθεσης είχαν οι κ. Pascaline Bossu και η κ. Βασιλεία Κατσάνη.

Ευχαριστήρια Επιστολή της Παναγιώτας Σαράφη

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν  στην υλοποίηση της επιτυχημένης γιορτής για τη Γαλλοφωνία .Συγκεκριμένα θερμές ευχαριστίες στον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας , τη Γαλλική Πρεσβεία , το Δήμο Τρίπολης , το κέντρο Ανάπλους  και τους Χορηγούς επικοινωνίας - Αρκαδική τηλεόραση & Δημοτική Ραδιοφωνία .

      Επιπρόσθετα ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους μου τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό τομέα αλλά και στο πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στη ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑ και την αγάπη τους για τη γλώσσα καθώς και την ευγένειά τους στο πρόσωπό μου!

      Παναγιώτα Γ. Σαράφη

      Ιδιοκτήτρια κέντρου Ξένων Γλωσσών JEAN-JACQUES ROUSSEAU