Εορτάζει η Αγία Σοφία Κυνουρίας

Εορτάζει η Αγία Σοφία Κυνουρίας

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 09:01
0 σχόλια

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, εορτή της Αγίας Σοφίας, μετά των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδος, εορτάζει ο ομώνυμος Ενοριακός Ναός της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας. Το βράδυ της παραμονής (Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου) θα τελεστεί Εσπερινός και την επομένη (Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου) Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας μας, προσκαλεί τους πιστούς να παραβρεθούν στις ανωτέρω Ιερές Ακολουθίες, τιμώντας έτσι τη μνήμη των Αγίων και λαμβάνοντας την Ευλογία του Κλήρου, διασκεδάζοντας συνάμα στο παραδοσιακό πανηγύρι που γίνεται μετά τον Εσπερινό στο χώρο του Ιερού ναού, το οποίο περιλαμβάνει, λαϊκή και δημοτική μουσική, νόστιμα ψητά (γουρουνόπουλα,  γκιόσες κ.α. εδέσματα), με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ του Ιερού Ναού, για την αποπεράτωση έργων (βοηθητικών χώρων, καλλωπισμού,  κ.α.) που έχουν ξεκινήσει στον περιβάλλοντα χώρο του.

Πηγή: agiasofiablog.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.