Εορταστικές δράσεις στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Εορταστικές δράσεις στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Δεκέμβριος 06, 2018 - 13:15
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Ιδρύματος, στη Δημητσάνα.

Ειδικότερα:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρες 13:00-14:30)-Εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών

Πρωτότυπα και ασυνήθιστα υλικά θα μεταμορφωθούν στα χέρια μικρών και μεγάλων σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, για να αποτελέσουν τη γιορτινή διακόσμηση του Μουσείου.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30)-«Η Μαγισσούλα των Χριστουγέννων στη χώρα του χιονιού και των πάγων»

Ατμοσφαιρικό και γιορτινό διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για παιδιά 3 έως 12 ετών, με ενεργή συμμετοχή σε θεατρικές δράσεις, αυτοσχεδιασμούς, ομαδικά παιχνίδια και χορό. Η εμψυχώτρια-παιδαγωγός Ελένη Κουσκουρέλου υποδύεται τηΜαγισσούλα των Χριστουγέννων, την πολύ καλή φίλη του Αϊ-Βασίλη, που προσφέρεται  να τον βοηθήσει, όταν αυτός αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: Φτιάχνει το φίλτρο της αγάπης και με βοηθούς και συμπαραστάτες όλα τα παιδιά, καθώς και πλάσματα που συναντά στη διαδρομή ως τη χώρα του χιονιού και των πάγων, τα καταφέρνει!

 

Η συμμετοχή  στις δράσεις είναι ελεύθερη, ενώ τα υλικά για το εργαστήρι διατίθενται δωρεάν.

 

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 piop.gr

piopnews


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.