Εορτασμός του Προδρόμου και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί στη Μελιγού

Εορτασμός του Προδρόμου και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί στη Μελιγού

Αύγουστος 29, 2014 - 09:32
1 σχόλια

από το astrosnews.gr

Με ευλάβεια και πίστη στην παράδοση η Μελιγού γιόρτασε την κεντρική εκκλησία του χωριού, με τον καθιερωμένο Εσπερινό αλλά και ένα ξέφρενο γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογος Ερμής, με πολύ κέφι, παλμό και ζωντάνια που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην κεντρική πλατεία της Μελιγούς, χοροστατούντος του τοπικού ιερέα π. Δημητρίου Λέγκουρδα και συνοδεία αρκετών ιερέων της περιοχής. Μετά την Αρτοκλασία ακολούθησε η περιφορά της εικόνας από τους κληρικούς, τους ταλαντούχους ιεροψάλτες που παραβρέθηκαν αλλά και τους εκατοντάδες πιστούς. Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας Τάκης Μαντάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης, δημοτικοί σύμβουλοι και ο νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νίκος Ράλλιος.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο στο astrosnews.gr

Video: 

astrosnews Εσπερινος και Πανηγύρι Προδρόμου Μελιγούς


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΕΡΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΩΝ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.