Εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ρούτσι (pics,vid)

Εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ρούτσι (pics,vid)

Δεκέμβριος 12, 2019 - 20:14
0 σχόλια

Εορτή του χωριού μας, σήμερα και με κάθε λαμπρότητα, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η Αρτοκλασία προς τιμήν του πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα.

Σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, την λειτουργία τέλεσε ο πατέρας Σπυρίδωνας και ο ιεροψάλτης κ. Παναγιώτης Μαδούρος με τον κ. Γιάννη Παπακυριαζή έψαλαν στην μεγάλη εορτή. Η ηλιόλουστη ημέρα, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς Ρουτσαίους, αλλά και σε πολλούς φίλους, από την Αθήνα, την Καλαμάτα και τα γύρω χωριά, να βρεθούν στο Ρούτσι!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Σιέμπος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Παναγιώτης Μανιάτης, ο Πολιτευτής Αρκαδίας και Πρόεδρος της Τ.Κ. Βουτσαρά κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δάφνης κ. Νίκος Τσελάς. Χαιρετισμούς και ευχές, απηύθυναν με επιστολή τους, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού και ο εκδότης της εφημερίδας "Τα Νέα της Μεγαλόπολης" κ. Κώστας Φίλανδρος. Χρόνια Πολλά στο Ρούτσι! Να έχουμε όλοι, την ευλογία του Προστάτη μας Αγίου Σπυρίδωνα!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.