Εορτασμός επετείου της Εθνικής Αντίστασης στη Μεγαλόπολη

Εορτασμός επετείου της Εθνικής Αντίστασης στη Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 10, 2017 - 15:10
0 σχόλια

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης.

Πρόγραμμα:

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ώρα 11.00 π.μ.: Θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση για τα 152 θύματα από την πόλη μας και από τους 40 οικισμούς της επαρχίας Μεγαλόπολης, που έδωσαν τη ζωή τους στον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Γερμανών και των Ιταλών κατακτητών το 1941-1944.

Θα ακολουθήσει προσκλητήριο νεκρών και τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη τους.

Ανάκρουση πένθιμου εμβατηρίου.
Σύντομοι χαιρετισμοί.

Κατάθεση στεφάνων.

Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, καθιερώθηκε με Νομοθετικό Διάταγμα να τιμάται και να εορτάζεται κάθε χρόνο την 25η Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, τιμά την ημέρα μνήμης την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου. Ο Δήμος μας και τα Τοπικά Παραρτήματα Εθνικής Αντίστασης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944.

ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.