Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Λίμνη (pics)

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Λίμνη (pics)

Οκτώβριος 30, 2019 - 15:31
0 σχόλια

Την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2019 με κάθε τιμή έγινε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην εκκλησία του χωριού μας Κοίμηση της Θεοτόκου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία από τον εφημέριο του Ναού μας κ. Κωνσταντίνο Κουβαβά, με την συνοδεία ψαλμών του Ιεροψάλτη κ. Ηλία Τρυφωνόπουλου. Στη συνέχεια στο Μνημείο Ηρώων του χωριού μας τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στους πεσόντες. Η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κουρή εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας και τα παιδιά, Μαριγώ Θ. Κριτσελά και Σταμάτης Θ. Κριτσελάς, απήγγειλαν τα ποιήματά τους.

Τα χρώματα της Ελλάδας είχαν και φέτος την τιμητική τους. Σημαίες και σημαιάκια κυμάτιζαν απ΄ άκρη σ΄ άκρη στην στολισμένη πλατεία του χωριού μας.
Ακολούθησαν, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον πρόεδρο του χωριού κ. Βασίλειο Γρ. Πετρόπουλο και την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κατερίνα Κουρή καθώς και βηματισμός των παιδιών μας κρατώντας με τιμή και δόξα την γαλανόλευκη σημαία, αποδίνοντας φόρο τιμής στους Ήρωες και στο χωριό μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος του χωριού μας προσέφεραν παραδοσιακό κέρασμα με γλυκά, αναψυκτικά και ντόπιο τσίπουρο σε όλους τους παρευρισκομένους, ευχόμενοι σε όλους και του χρόνου!!! στα παιδιά μας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! υγεία! και καλή πρόοδο!

Σύλλογος Λίμνης Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.