Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης: Θανατηφόρο τροχαίο σε λωρίδα έκτακτης ανάγκης

Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης: Θανατηφόρο τροχαίο σε λωρίδα έκτακτης ανάγκης

Ιούλιος 17, 2018 - 09:46
3 σχόλια

Σήμερα (17.7.2018) το πρωί, στο 115ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Τρίπολης – Καλαμάτας, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός (1) 62χρονου ημεδαπού, που βρίσκονταν πλησίον του ακινητοποιημένου οχήματος και ο τραυματισμός δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 61 και 87 ετών, αντίστοιχα, που βρίσκονταν εντός του ακινητοποιημένου οχήματος.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθρο
Ποδο-σφαιρικά
Επόμενο άρθρο
Πανηγύρι στο Βάγγου

3 Σχόλια

Δεν θέλει προανάκριση το θέμα, θέλει να βγαίνετε έξω και να σκίζετε όποιον πατάει τη ΛΕΑ εστω και κατα λάθος

Δυστυχώς όσοι ταξιδεύουν συχνά στην εθνική συνέχεια βλέπουν τους έξυπνους να μπαίνουν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να παρακαμπτουν όλους τους υπόλοιπους "χαζούς" που δεν μπαίνουν στη ΛΕΑ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουν καμία συνέπεια και αντιθέτως επιβραβευονται φτάνοντας γρήγορα στον προορισμό τους. Μήπως η τροχαία αντί να κάθεται στα γραφεία να βγει και να κόβει κλίσεις. Δυστυχώς αλλιώς δεν γίνεται κάποιοι να καταλάβουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.