Εντοπίστηκε φυτεία 70 δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκε φυτεία 70 δενδρυλλίων κάνναβης

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 20:58
0 σχόλια

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου, σε δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -50- δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, σήμερα (2.9.2015) το πρωί, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -50- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρα, τα οποία τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου συνέλαβαν τον 59χρονο, ο οποίος προσήλθε στο σημείο προκειμένου να περιποιηθεί τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη -20- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κοπανακίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.