Εντοπίστηκαν 10 κιλά κάνναβης στην Επ. Οδό Λεωνιδίου - Κουνουπιάς (pics)

Εντοπίστηκαν 10 κιλά κάνναβης στην Επ. Οδό Λεωνιδίου - Κουνουπιάς (pics)

Δεκέμβριος 13, 2018 - 10:09
1 σχόλια

Εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στο 28ο χλμ Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου-Κουνουπιάς.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από -10- κιλά κάνναβης, ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση των κατόχων.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες (12.12.2018) το πρωί, έρευνα σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -10,1- κιλών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κατόχων των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το εντόπισαν και μπράβο τους. Φανταστείτε πόσα άλλα σακιά κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πόση "φούμα" υπάρχει γύρω μας, με όποιες συνέπειες για το μυαλό και τη συμπεριφορά του καθενός. Φανταστείτε τι περιμένει τη νεολαία μας. Αποτέλεσμα της ατιμωρησίας και της αδιαφορίας της Πολιτείας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.