Έντονη αντίδραση Μπούρα στις αναφορές για έλλειμμα 700.000 ευρώ στον Δήμο Μεγαλόπολης

Έντονη αντίδραση Μπούρα στις αναφορές για έλλειμμα 700.000 ευρώ στον Δήμο Μεγαλόπολης

Ιούλιος 30, 2015 - 18:31
0 σχόλια

Στο ξεκίνημα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου στην Μεγαλόπολη, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπούρας Παναγιώτης ζήτησε από τον Δήμαρχο να θέσει προ ημερησίας διάταξης και να συζητηθεί το θέμα με τις αναφορές του Σπύρου Τσιριγώτη και Χρήστου Μανιάτη ότι υπάρχει έλλειμμα στον Δήμο Μεγαλόπολης 700.000 ευρώ που έχει βρει ο ορκωτός λογιστής στην χρήση του 2008.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένες αναφορές είχαν γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10 Ιουνίου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Καφενείου της Μεγαλόπολης ΕΔΩ

Ο Παναγιώτης Μπούρας τόνισε ότι οι αναφορές που έγιναν θίγουν τον ίδιο και την παράταξη του και ανέφερε ότι όλο το θέμα πρόκειται για ένα λογιστικό λάθος.

Ο κ. Μανιάτης έκανε και αυτός πολλές αναφορές και είπε ότι τα λογιστικά του Δήμου περιέχουν νούμερα που δεν συμφωνούν και δεν μπορεί να βγάλει άκρη.

Μετά από έντονες λογομαχίες και αντεγκλήσεις αποφασίστηκε να συζητηθεί το θέμα σε επόμενο συμβούλιο και όπως τόνισε ο Παναγιώτης Μπούρας και δέχθηκαν όλοι οι σύμβουλοι, να είναι παρόντες και οι ορκωτοί λογιστές.

Πηγή: Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Έντονη αντίδραση Μπούρα για το έλλειμμα 700.000 ευρώ στον Δήμο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.