Έντονες διαμαρτυρίες για μπαράζ κλοπών στη Βόρεια Κυνουρία

Έντονες διαμαρτυρίες για μπαράζ κλοπών στη Βόρεια Κυνουρία

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 20:15
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Επιστολή διαμαρτυρίας, από αναγνώστη, για τις πολλές ληστείες που σημειώνονται στη Βόρεια Κυνουρία και ειδικά στην περιοχή των Δολιανών έλαβε χθες το astrosnews. Στην επιστολή αναφέρονται συγκεκριμένα κρούσματα, ενώ γίνεταια αναφορά και στο φόβο που επικρατεί σε πολλούς κατοίκους της περιοχής. Η επιστολή, μάλιστα, τελειώνει «Λόγω του τεράστιου προβλήματος και της αύξησης των κλοπών στη περιοχή θα πρέπει οι Δήμοι της περιοχής, η Αστυνομία και η Πολιτεία άμεσα  να λάβει κάθε μέτρο για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών και την προστασία των πολιτών τους. Δε νοείται σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής να είναι απροστάτευτοι στο έλεος των κλεφτών οι οποίοι τρομοκρατούν ανενόχλητοι τους πολίτες». 
Και με όλα αυτά τα περιστατικά που κατά καιριύς συμβαίνουν σε όλη την περιοχή, το Αστυνομικό Τμήμα Παρ. Αστρους είναι υποχρεωμένο, όπως και πολλά άλλα, να στέλνει προσωπικό στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο καισε διάφορα γήπεδα της περιοχής!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ASTROSNEWS: Επειδή ο αποστολέας θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του δεν δημοσιεύται ολόκληρη η επιστολή, καθώς εκεί αναφέρονται συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία μόνο ενυπόγραφα μπορούν να αναρτηθούν. Ολα τα παραπάνω έγιναν σε συννενόηση με τον αποστολέα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.