Εντεταλμένη σύμβουλο για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση όρισε ο Νίκας (vid)

Εντεταλμένη σύμβουλο για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση όρισε ο Νίκας (vid)

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 13:24
3 σχόλια

Εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους για τον Αθλητισμό και τον Τουρισμό όρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας τη Δευτέρα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε τρεις εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι θα ασχοληθούν με τους νευραλγικούς τομείς του Τουρισμού, του Αθλητισμού και τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το 2021..

Ο κ. Νίκας όρισε με απόφαση που υπέγραψε τη Δευτέρα όρισε τρεις εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους, ενώ νέες ανακοινώσεις, όπως είπε, θα κάνει την Τετάρτη, πριν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στον Τουρισμό όρισε την κυρία Καλογεροπούλου Άννα, από τη Μεσσηνία, η οποία εργάζεται στον τομέα του Τουρισμού. «Θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις εκθέσεις, και στο εξωτερικό, ποιοι θα πηγαίνουν περιφερειακοί σύμβουλοι στο εξωτερικό. Θα περιοριστούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα πηγαίνουν στο εξωτερικό. Αν γίνεται μια έκθεση για το κρασί, για παράδειγμα, θα πηγαίνουν οι επαγγελματίες του οίνου και περιφερειακοί σύμβουλοι όποτε χρειάζεται. Ακόμα, θα γίνουν γραφεία υποδοχής για τον τουρισμό στις μεγάλες πόλεις».

Στον Αθλητισμό, όρισε τον κ. Μαντζούνη Γιάννη, μεαποκλειστική αρμοδιότητα. «Δεν τα πάμε και τόσο καλά με τον αθλητισμό, μόνο τον Αστέρα έχουμε. Ο κ. Μαντζούνης θα είναι υπεύθυνος για τους αθλητικούς χώρους, για τις χρηματοδοτήσεις, υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις, υπεύθυνος για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, που λείπει», είπε ο κ. Νίκας.

Την κυρία Σπυριδάκου Μαργαρίτα, από τη Λακωνία, εν όψει του 2021, όρισε υπεύθυνη για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Η κυρία Σπυριδάκου θα είναι σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς, την κεντρική επιτροπή στην οποία επικεφαλής είναι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η σωστή προσέγγιση, είναι ότι εθνικό είναι ό,τι είναι αληθινό. Είναι ευκαιρία επανεκκίνησης για τη χώρα και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εντεταλμένους συμβούλους για τον Αθλητισμό και τον Τουρισμό όρισε ο Nίκας


3 Σχόλια

ΣΙΓΑ ΜΗΝ Η Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ . ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ .

Και αυτή από τη Μεσσηνία.. Κε Νίκα,τι το θες το πήγαινε έλα Καλαμάτα τρίπολη Καλαμάτα; Όλο το επιτελείο σου είναι στην Καλαμάτα. Κάντε εκεί μονίμως.

Να διαβάζεις καλύτερα πρωτού σχολιάσεις παπαγαλάκι μου γλυκό, διότι η συγκεκριμμένη σύμβουλος ειναι απο τη Λακωνία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.