Ένταση στη Γορτυνία για τα απορρίμματα

Ένταση στη Γορτυνία για τα απορρίμματα

Αύγουστος 13, 2017 - 13:02
1 σχόλια

Πολλές φορές έχουμε θίξει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της Αρκαδίας σε σχέση με τα απορρίμματα. Στη Γορτυνία, δε, μετά το κλείσιμο των χωματερών, το πρόβλημα διογκώθηκε, και μάλιστα εν μέσω θέρους και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναζήτηση ευθυνών από τους κατοίκους σε κάθε ευκαιρία.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης μας κ. Γ. Παναγιωτακόπουλος, κατά τη Γιορτή Μελιού στη Βυτίνα κάτοικοι της Γορτυνίας ζήτησαν ευθύνες από τον δήμαρχο κ. Γιαννόπουλο.

Ακολουθεί η επιστολή που μας έστειλε:

Αγανακτισμένοι κάτοικοι Βυτίνας, και όχι μόνο,"επιτέθηκαν" λεκτικά στον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλο χθες βράδυ στη γιορτή του μελιού, όπου παρεβρέθη προκειμένου να κόψει την κορδέλα.

Ένας εξ αυτών, και πρώτος ο γράφων, ο οποίος αφού ζήτησε το λόγο και δεν του του επέτρεψαν, του φώναξε επί λέξει, χειροκροτουμενος από τους παρευρεθέντες: "Δήμαρχε εξαφανισμένε, καλές οι κορδέλες και οι φιέστες, αλλά προέχει η υγεία όλων μας που κινδυνεύει με τα βουνά σκουπιδιών που δε μαζεύετε,δε κάνετε κατι!".

Και αντί άλλης απάντησης,ο κ. Δήμαρχος,ο κ. ΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ, προτίμησε να αποχωρήσει με πιο γρήγορα βήματα προς ...;aγραν μελιού!!!!

Γ. Παναγιωτακόπουλος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

MΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.