Ένταση μεταξύ Τζιούμη και Θεοδωρακόπουλου για τα αδέσποτα στο ΔΣ

Ένταση μεταξύ Τζιούμη και Θεοδωρακόπουλου για τα αδέσποτα στο ΔΣ

Φεβρουάριος 26, 2019 - 21:16
8 σχόλια

Το θέμα των αδέσποτων και η θανάτωση δέκα σκύλων και πέντε γατών με φόλες τις προηγούμενες ημέρες στάθηκε αφορμή για να έρθουν σε αντιπαράθεση ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Κατ΄αρχάς, ο κ. Τζιούμης, ανάμεσα σε άλλα θέματα που έθιξε κατά τη συνεδρίση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, μίλησε για τη δηλητηρίαση των ζώων και τη φρικτή θανάτωσή τους:

Ο κ. Τζιούμης καταδίκασε τις κακουργηματικές πράξεις θανάτωσης των ζώων και είπε ότι ευελπιστεί σύντομα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

Το θέμα των αδέσποτων, και η διαχείριση που δεν έχει γίνει τόσα χρόνια, ιεραρχείται πολύ ψηλά στα προβλήματα των πολιτών. Δυστυχώς η διαχείριση είναι μηδενική.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε άλλους Δήμους που αντιμετωπίζουν το ζήτημα με επιτυχία.

Αν το πρόβλημα  είχε αντιμετωπιστεί, δεν θα είχαμε μαζικές θανατώσεις και δεν θα είχαμε γίνει πανελλήνιο θέμα στα ΜΜΕ.

Μετά, ρώτησε αν ο Δήμος έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ζήτησε τον λόγο και είπε ότι ενοχλήθηκε επειδή κατηγορήθηκε η δημοτική αρχή για τη θανάτωση των ζώων και ουδείς απάντησε σε κάποια μέλη του Φιλοζωικού που κατηγόρησαν τη δημοτική αρχή ως υπεύθυνη για τις φόλες. Χαρακτήρισε αυτή τη συμπεριφορά των μελών του Φιλοζωικού κατάπτυστη.

Ο κ. Τζιούμης δήλωσε ότι μέσα σε 24 ώρες θα έλυνε το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Να μας πει ποια είναι αυτή η λύση και αν είναι νόμιμη, εκτός κι αν εννοεί μια «λύση» σαν κι αυτή.

Στα λεγόμενα του κ. Θεοδωρακόπουλου ο κ. Τζιούμης εξανέστη, ζητώντας από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα του καταθέσει μήνυση, επισημαίνοντας ότι δεν υπονόησε ότι θα έριχνε φόλες μια δημοτική αρχή με επικεφαλής τον κ. Τζιούμη.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος είπε ότι ουδέποτε υπονόησε κάτι τέτοιο, αλλά επέμεινε στην αναφορά του περί λύσης εντός 24ώρου. Ο κ. Τζιούμης επέμεινε και ζήτησε να ακούσει την ηχογράφηση από ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία αναφερόνταν ο κ. Θεοδωρακόπουλος και δημιουργήθηκε ολιγόλεπτη ένταση.


8 Σχόλια

Ενας ακομα που εχει την λυση στο τσεπακι.Ουτε καν δυο μερες 24 ωρες μονο δοξαστετον ο Παυλης μπροστα του δεν πιανει μια.

για γέλια και για κλάματα.... Κυριοι εχετε χάσει το παιχνιδι που παιζεται στις πλατες μας

και ποσα αλλα προβληματα της καθημερινοτητας θα ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ τα λυσει ......σε μια μερα .....σε μια ....ωρα. ΧΑΧΑΧΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ

@09:20 Δεν είπε ποτέ ρε καραγκιοζάκο ο Τζιούμης ότι θα λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σε 24 ώρες. Παραποιήθηκαν τα λόγια του σε κείμενο του σάιτ του **. Ψάξε και βρες την τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, εκεί ρωτήθηκε για τα αδέσποτα και θα ακούσεις ακριβώς τί είπε, καραγκιόζη, ε καραγκιόζη! Ούτε κάν μαπίνετε στον κόπο μερικοί τσοπαναραίοι να ψάξετε. Ό,τι μακακία σας σερβίρουν μερικοί καλοθελητές, την πιστεύετε. Πρόβατααααααααααααα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.