Ένταση με Κασιδιάρη στον Μελιγαλά (vid)

Ένταση με Κασιδιάρη στον Μελιγαλά (vid)

Σεπτέμβριος 20, 2017 - 10:46
17 σχόλια

Για ακόμα μία χρονιά σημειώθηκε ένταση κατά το ετήσιο μνημόσυνο στον Μελιγαλά. Συγκεκριμένα, ηλικιωμένος πολίτης αποδοκίμασε τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, απείλησε τον πολίτη, τον αποκάλεσε «αρ@@» και του είπε ότι θα τον περίμενε έξω από τον χώρο του μνημείου.

Εκτός από τον κ. Κασιδιάρη, στο μνημείο βρέθηκαν δεκάδες χρυσαυγίτες. Όπως αναφέρει η eleftheriaonline, απ' όπου και το βίντεο, τον πολίτη συνόδευσαν αστυνομικές δυνάμεις ως το αυτοκίνητό του, προς αποφυγήν σοβαρότερων επεισοδίων.

Video: 

Κασιδιάρης: "Έλα πάνω, θα σε περιμένω παλιοαρχίδι" (Μελιγαλάς 2017)


17 Σχόλια

με την χρυσή αυγή εκεί ... είναι προφανές ότι ήταν δοσίλογοι ... καλά κανει ο γεράκος και δεν τους θελει εκει... αμαυρώνουν την ιστορία τους

@05.12 αφού φασισμός και κομουνισμός είναι Νόμιμα κόμματα γιατί γκρινιάζετε; Αλήθεια οι Ναζί προέρχονται από τους ΕΣΚΕΝΑΖΥ?(Ασκεναζίμ δηλάδή από την Γερμανία, Εβραίους την καταγωγή); το δε κουμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα το έκανε ο Αβραάμ Μπερναρόγια Εβραίος και αυτός, οπότε και για τα δύο κόμματα ισχύει το ίδιο.

Οι Πατέρες ιδρυτές ήταν εβραίοι. Ο φασισμός και ο κομμουνισμός κουβαλάνε εβραϊκά γονίδια στο DNA τους. Και ο Χριστός εβραίος ήταν. Παιδί του εβραϊσμού ο χριστιανισμός και το ισλάμ εγγόνι του. Η παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι η Γη είναι στρογγυλή (κι ο Αϊνστάιν εβραίος). Γιατί τότε δεν πέφτουν εκείνοι που ζουν στην από κάτω μεριά;

Δεν είναι και πολύ σώφρων να συγκρίνουμε εγκληματικές οργανώσεις που θεωρούν εαυτούς ανώτερους από άλλους λογω χρώματος με την αριστερά.

Μεγάλε ανώνυμε 08:02, μόλις τώρα αντιλήφθηκα το βάθος ή ύψος της, ρητορικής βέβαια, ερώτησής σου. Απόλυτο δίκιο. ΝΑΖΙ δεν προέρχεται από το Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, θα λεγόταν ΝΑ-SΟ, αλλά από το Zionist. Άλλη μια απόδειξη της παγκόσμιας σιωνιστικής συνωμοσίας. Κι αν δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τους Ασκενάζι, είναι πολύ κοντά. Σ' ευχαριστώ μεγάλε, έκανες το μυαλό μου να δουλέψει!

Λόγω χρώματος; Κυκλοφορούν και μερικοί αρκετά μελαμψοί εκεί μέσα, και μάλιστα σε υψηλά πόστα, για ποιο χρώμα μιλάς;

Οτιδήποτε πάνω από το μελαμψό γι αυτούς είναι κατώτερο ή χιμπατζής. Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με ναζγίδια και δεν ξέρω αν όντως κυκλοφορούν μελαμψοί ανάμεσα τους, αλλά ο αρχηγός τους είναι ξεκάθαρος https://www.youtube.com/watch?v=a7pt8DUPAnI&t=28s

Αφού οι "ναζί" δεν ψηφισαν μνημόνια και δεν ξεπούλησαν δημόσια περιουσία , θα τους ψηφίσω..........

Για τον κομμουνισμό και τη σχέση του με το φασισμό, είχε προβάλλει ένα ωραίο ρεπορτάζ - ιστορικό ντοκουμέντο, η ΝΕΤ πριν από χρόνια. Συνέκρινε το ΣΤΑΛΙΝ της Ρωσίας, με το ΧΙΤΛΕΡ της Γερμανίας. Μάλιστα οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν άμεσα και εντόνως. Γιατί άραγε;;;..!!!

Η ΧΑ είναι τσιράκια των εφοπληστών. Στη βουλή ψηφίζουν με τα δύο χέρια όλους τους νόμους που κατεβάζει η κυβέρνηση και αφορά τα συμφέροντά τους. Φτάνει να είναι Έλληνες! Τώρα αν έχουν 200 βαπόρια και οι ναυτεργάτες πέρνουν τρεις και 60, αυτό είναι καλό για την ανάπτυξη του συμπαθούς τους κλάδου. Του συστήματος είναι ρε!!!!!!!!

@nikname - Τον ναζισμό τον τσάκισαν οι σύμμαχοι πρώτα από όλους. Η δύση τσάκισε τον ναζισμό και μετά ήρθε και η ΕΣΣΔ. Αμάν με αυτή την ανιστόρητη κουταμάρα για τον Στάλιν. Στην Αφρική η ΕΣΣΔ έκανε αντίσταση; Στον Ειρηνικό που ήταν η ΕΣΣΔ; Στην απόβαση στη Νορμανδία, και πόσες άλλες μάχες ακόμα. Συνέβαλε αποφασιστικά και η ΕΣΣΔ, αλλά η δύση έκανε πολλά περισσότερα.

Ο Στάλιν και ο Χίτλερ αφορούν μία άλλη εποχή. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Κοκορομαχία ιδεών ενώ μπροστά μας χάνεται η χώρα απτους προδότες? Ο θείος μου ψηφίζει ΧΑ (πρόκειται για έναν θαυμάσιο άνθρωπο,μορφωμένο και πολύ ευαίσθητο). Ο κολλητός μου και πολλοί φίλο μου είναι ΚΚΕ (έξυπνα παιδιά, με άποψη και ενδιαφέροντες απόψεις-τσακάλια που λέμε). Δεν μπορώ να φανταστώ αυτούς τους ανθρώπους , κουκουλοφόρους καταδότες του κατακτητή ούτε με κονσερβοκούτια. ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.............

@22:03 - Αναπαράγεις κλισέ και ταμπέλες όμως. Ποιος σου είπε ότι οι καταδότες ήταν μόνο ακροδεξιοί; Ποιος σου είπε ότι όλοι οι κομμουνιστές ήταν με κονσερβοκούτια; Οι γενικεύσεις είναι τελείως αντιπαραγωγικές. Αυτός που ψηφίζει ΧΑ και αυτός που ψηφίζει ΚΚΕ έχει κάποιο θέμα ή θέματα. Μπορεί να έχουν μυαλό αλλά κουβαλούν και άλλα πράγματα μέσα τους. Τα έχει αναλύσει η ψυχιατρική με μεγάλη επιτυχία.Τσακάλια πάντως δεν θα τα χαρακτήριζα με τίποτα. Θύματα ναι.

21:13 πολυ σωστά γραφεις !Ειναι το μοναδικό κόμμα του κοινοβουλίου που δεν εχει βγαλει ΠΟΤΕ ένα προγραμμα για την οικονομική πολιτική !Οσο για τις τα γραφεία που ανοίγουν σε όλη την χώρα σιγουρα τους χρηματοδοτούν οι εφοπλιστές !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.