Ένταση και ύβρεις ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο

Ένταση και ύβρεις ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο

Ιούλιος 01, 2015 - 10:42
1 σχόλια

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου το πρωί, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Ant1, η συζήτηση για τις ουρές των συνταξιούχων στις τράπεζες ανάμεσα στη Ραχήλ Μακρή και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν ενώ συζητούσαν τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

Η κυρία Μακρή επιτέθηκε στο Ποτάμι με αφορμή τις δηλώσεις στελέχους του ότι «οι φτωχοί δεν μπορούν να αποφασίζουν για δημοκρατικές διαδικασίες». 

«Όλες οι καταθέσεις της οικογενείας σας βρίσκονται στο εξωτερικό και είναι αφορολόγητες και όταν τις τσιμπούν από το ''πόθεν έσχες'' παίρνετε απαλλακτικά βουλεύματα», είπε η κυρία Μακρή, απευθυνόμενη στον κ. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος αμέσως μετά, φανερά εκνευρισμένος, αποκάλεσε την κυρία Μακρή «νούμερο», για να λάβει την απάντηση: «Είναι τιμή μου να με αποκαλείς εσύ νούμερο».

Η κυρία Μακρή ακολούθως επέμεινε στη δήλωσή της, κάνοντας λόγο για ένα εκατομμύριο ευρώ, περιουσία της οικογένειας του κ. Παπαδόπουλου, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος την αποκάλεσε και πάλι «νούμερο», για να λάβει εκ νέου την απάντηση εκ μέρους της ότι αυτό για την ίδια είναι «τίτλος τιμής», ενώ παράλληλα τον προέτρεψε να της κάνει μήνυση.

«Είσαι φασίστρια, ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, άθλιο υποκείμενο, πολιτικό σκουπίδι, σε μαζεύουν τα κανάλια, δεν ντρέπεσαι να προβάλλεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, σούργελο, κάθαρμα», ξέσπασε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και έκανε να αποχωρήσει, ενώ η κυρία Μακρή του έλεγε «στο καλό».

Η κυρία Μακρή επεσήμανε ότι ουσιαστικά ο κ. Παπαδόπουλος δεν απάντησε στους ισχυρισμούς της περί της οικογενειακής του περιουσίας στο εξωτερικό, ενώ εκείνος την αποκάλεσε «κλώνο της Κωνσταντοπούλου», για να λάβει την απάντηση «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Κωνσταντοπούλου».

Τέτοιες ώρες, οι άνθρωποι που συνιστούν ψυχραιμία στον κόσμο, φαίνεται ότι δεν μπορούν να την διατηρήσουν και μαλλιοτραβιούνται από τηλεοράσεως.

(Η φωτογραφία, από το protothema.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.