Ένταση και καυγάς με κατοίκους στο χωριό Τσελεπάκου (pics,vid)

Ένταση και καυγάς με κατοίκους στο χωριό Τσελεπάκου (pics,vid)

Μάρτιος 12, 2017 - 15:07
24 σχόλια

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην λαϊκή συνέλευση στο χωριό Τσελεπάκου της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου την Κυριακή 12 Μαρτίου, με τον εκπρόσωπο του χωριού να εμπλέκεται σε καυγά με τους κατοίκους για ζητήματα του χωριού.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Τσελεπάκου κ. Αποστόλης Μακρής συγκάλεσε τους κατοίκους των γύρω χωριών σε μία συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα του χωριού.

Ο κ. Μακρής κατήγγειλε τους κατοίκους του χωριού ότι σε προηγούμενη εκδήλωση την οποία έκαναν στο σχολείο του χωριού, άφησαν τον χώρο σε κακό χάλι χωρίς να τον καθαρίσουν και να τον παραδώσουν καθαρό ως όφειλαν.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι κατηγόρησαν τον κ. Μακρή ότι κλείδωσε το σχολείο και δεν τους επέτρεψε την είσοδο προκειμένου να πάρουν ότι τους άνηκε και να κάνουν τις απαραίτητες επεμβάσεις και να καθαρίσουν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί μπαίνοντας στο σχολείο ο χώρος ήταν ακατάστατος και τα απορρίμματα ήταν στο δάπεδο.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι κατηγόρησαν τον πρόεδρο ότι εσκεμμένα σκόρπισε τα απορρίμματα προκειμένου να κάνει «σόου» μπροστά στις κάμερες.

Η κατάσταση γρήγορα εξελίχθηκε σε λογομαχία μεταξύ των κατοίκων των γύρω χωριών οι οποίοι κατηγορούσαν τον κ. Μακρή για την συμπεριφορά του καλώντας τον να παραιτηθεί, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος, κατηγορούσε τους κατοίκους ότι βάλλονται εναντίον του και ότι έχουν άδικο.

Η ένταση ήταν μεγάλη και ο καυγάς διήρκησε για αρκετά λεπτά.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτων Δαβιωτών Γιάννης Γιαννακόπουλος, ζήτησε την παραίτηση του κ. Μακρή , κατηγορώντας τον ότι δημιούργησε ένα σόου, με τα σκορπισμένα απορρίμματα εντός του σχολείου.

Μία κάτοικος από το χωριό Τσελεπάκου η οποία ανήκει στην ομάδα του χωριού η οποία είχε διοργανώσει την γιορτή για την οποία γινόταν λόγος, ανέφερε ότι ο πρόεδρος εδώ και 3 χρόνια δεν ενδιαφέρεται για το χώρο του σχολείου και δεν κάνει τίποτα.

Όσον αφορά για τον γιορτή είπε ότι την επόμενη μέρα της γιορτής το σχολείο αποκλείστηκε από τον πρόεδρο, ο οποίος έκλεισε το σχολείο. «Εμείς ποτέ δεν έχουμε αφήσει απορρίμματα στον χώρο» τόνισε, κατηγορώντας τον πρόεδρο για απραξία.

Τέλος έκανε λόγο για σκοπιμότητες ζητώντας την παραίτηση του κ. Μακρή.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Τσελεπάκου Μακρής Αποστόλης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι κάποιοι συντοπίτες τους δεν τον αποδέχονται ως πρόεδρο και του δημιουργούν προβλήματα.

Με αγνοούν επιδεκτικά και εκφράζονται στο πρόσωπο μου με χυδαίες και ανείπωτες εκφράσεις

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της συνέλευσης και τις δηλώσεις του κ. Μακρή και των κατοίκων του χωριού.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPotal.gr Ένταση σε λαϊκή συνέλευση στο χωριό Τσελεπάκου


24 Σχόλια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΣΟΡΕΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΣ.

Ρε Αποστόλε που πας ξυπόλυτος στα αγκάθια. Για κοιτά έξω απο το παράθυρο να δεις εάν Έρχομαι!

Αποστόλη που ηταν ο Κωτσιδακιας ο κολλητός σου να σε υπερασπιστεί; Πως σου έλεγε ο τότε Δήμαρχος "κοιτά έξω απο το παράθυρο να δεις αν βρέχει" Αισχος!!!!!! Παρατήσου ρεεεεεεεεε

Όλοι οι αργόσχολοι (πενηντάρηδες συνταξιούχοι και λοιποί μισθοδοτούμενοι από τον κρατικό κορβανά) θέλουν να το παίζουν παράγοντες με το να τρωγοπίνουν τζάμπα σε δημόσιους χώρους χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανένα. Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Α, ξέχασα ο Δήμος έχει υποχρέωση να πληρώνει και καθαρίστρια να μαζεύει τα αποφάγια τους. Ρε δεν πάτε καλά.

Εσένα ποιος σου ζήτησε να πληρώσεις ρε? Πέστου να πάει για τσάι γιατί μόνο για αυτό κάνει ο παππούς....πια .

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΡΕ....

Αποστόλη δεν εισαι άξιος για τίποτα αν εχεις τσιπα επάνω σου παραιτήσου για το καλό των χωριών που δήθεν εκπροσωπείς.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Ανεπιθύμητος και ανικανος εισαι Αποστόλη για την δουλειά του προέδρου κανε μας την χάρη και παραιτήσου.

ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ" ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΘΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

Μια ζωη ρε Αποστολε αντιθετος καταστροφικος για το τοπο σου παραιτησου κ οι γιαγιαδες θα σε παρουν με της μαγκουρες υστερα απο αυτο το χαλι !!!

Αν είχες λίγο φιλότιμο θα είχες παραιτηθεί Αποστολή Μακρη όλα τα χρόνια στη τοπική αυτοδιοίκηση δεν δε κατάφερες τίποτα μόνο τη γελοιοποιηση σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.