Ένταση έφερε η στάθμευση των μοτοποδηλάτων στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Ένταση έφερε η στάθμευση των μοτοποδηλάτων στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Νοέμβριος 16, 2017 - 08:50
9 σχόλια

Με ένταση ανάμεσα στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και στον σύμβουλο κ. Φώτη Παπούλια με αφορμή ένα θέμα που έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης ο κ. Π. Σκορπίδας –με επιστολή, καθώς δεν ήταν παρών κατά την έναρξη της συνεδρίασης- ξεκίνησε η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ανέγνωσε στο Σώμα την επιστολή του κ. Σκορπίδα, με τη οποία ζητεί να οριστούν θέσεις πάρκινγκ για μοτοποδήλατα, προκειμένου οι οδηγοί να μην παρκάρουν σε πεζοδρόμια και  θέσεις αυτοκινήτων.

Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την αντίθεσή του ως προς τον τρόπο με τον οποίον ήρθε το ζήτημα στο Σώμα, καθώς, όπως επεσήμανε, θα έπρεπε να είναι παρών ο κ. Σκορπίδας, αλλά και θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί το Σώμα για την ύπαρξη θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος πρότεινε τη συζήτηση του θέματος: «Δεν έκανα εισήγηση», είπε, «από τη στιγμή που υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη δεν μπορούμε να κάνουμε κυκλοφοριακή ρύθμιση. Ο κ. Σκορπίδας ζητεί να πάρουμε θέσεις από την κυκλοφοριακή μελέτη για μοτοποδήλατα».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Παπούλιας: «Υπάρχει διαδικασία για τα εκτός ημερήσιας ή ο καθένας φέρνει ό,τι θέλει όποτε θέλει;», ρώτησε.

Τώρα μιλάω εγώ. Ρώτησα τη γραμματέα αν υπάρχει εκτός ημερήσιας  διάταξης και μου είπε όχι. Θέλετε να πουλήσετε εξυπηρέτηση στον κ. Σκορπίδα;

Αυτή η τελευταία φράση εξόργισε τον κ. Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος είπε: «Θα προσέχετε πώς μιλάτε, τέλος, δεν έχετε τον λόγο».

Τελικώς, το θέμα αποσύρθηκε και θα συζητηθεί μετά την έγκριση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ε.Γ.
 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Εχεις δίκιο Φώτη εχεις μπλέξει με τον μεγαλύτερο καλαμοκαβαλάρη όλων των εποχών στην Τρίπολης. Λίγη υπομονή θα πάει στο λαγούμι του σύντομα .......

Φώτη μην ξεχνάς πως ο κάθε ένας μας εχει την ιστορία του η οποία καταγράφεται.

Πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται, ο δε ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται» αφιερωμένο ταπεινά στον κ. Θεοδωρακόπουλο.

Φώτη οταν με το καλό κατέβει ξανά υποψήφιος ο κ. Θεοδωρακόπουλος δεν πρόκειται να βρει ούτε τον δικό ψήφο, βλέπεις εχει δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους στον δήμο Τρίπολης. Είδωμεν.

ποιον; χαχαχαχα καλαμοκαβαλαρη; ποιος είναι;

Τι εγινε βρε Θεοδωρακόπουλε εσύ δεν μας έλεγες πως μετά το έγγραφο για την παραπομπή του Φώτη που έστειλες την Περιφέρεια με τις απουσίες του πως θα τον έβγαλες έκπτωτο; Ο Φώτης συνεχίζει να ειναι σύμβουλος και σύντομα θα χρειάζεσαι υπογλώσσια για να τα βγάζεις πέρα μαζί του. Ας πρόσεχες Γιωργάκη έσπειρες ανέμους τώρα θα θερίσεις θύελλες.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.