Ενστάσεις, κρυφτό και... επιλεκτικές συνεντεύξεις τύπου

Ενστάσεις, κρυφτό και... επιλεκτικές συνεντεύξεις τύπου

Ιούλιος 21, 2014 - 13:27
18 σχόλια

Καλή εβδομάδα καλοί μου φίλοι με επιστροφή της ζέστης και του καλοκαιριού, απ’ ότι φαίνεται! Τέλη Ιουλίου και όπως σας έχω πει και τις προηγούμενες φορές ακόμα με τις εκλογές ασχολούμαστε.
Ναι ναι φαίνεται ότι δε θα ησυχάσουμε από τις δημοτικές εκλογές, αφού ο Ιούλιος τελειώνει και τα «αίματα ανάβουν» για τα καλά.

Ο Γιαννάκης την έκανε την πολυαναμενόμενη ένσταση, δημιουργώντας αναστάτωση στο Δημητράκη. Θα με ρωτήσετε και πού το έμαθα ε; Φίλοι μου αυτή η ένσταση ήταν κοινό μυστικό εγώ δε θα το μάθαινα;; Αναστάτωση όμως έφερε και σε εκλεγμένους συμβούλους του Δημητράκη, που όπως μου είπαν τα φαντασματάκια μου κρύβονταν λέει για να μην παραλάβουν την κοινοποίηση… Γέλια!!!!

Βέβαια κι ο Δημητράκης αντέδρασε γρήγορα και μίλησε λέει σε συνέντευξη τύπου. Σε ποια συνέντευξη; Σε αυτή βρε τη συνέντευξη που από ότι έμαθα ήταν μυστική σαν το δείπνο του Ιησού με τους μαθητές του. Μυστική γιατί εγώ που βρέθηκα εκεί, δε με έβλεπαν βέβαια, δεν είδα όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Γιατί Δημητράκη τέτοιο φάουλ; Αλλά από την άλλη δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση, αφού αυτά τα ΜΜΕ που δεν καλέστηκαν τα παπαγαλάκια του Δημητράκη διέδιδαν ότι δεν τους στήριζαν και ήταν με το μέρος του Γιάννη.

Μεγάλο φάουλ του Δημητράκη γιατί εγώ από τα λίγα που ξέρω στις συνεντεύξεις τύπου καλούνται όλα τα ΜΜΕ. Τι να πω θα έχουν αλλάξει τα πράγματα ίσως κι έχω μείνει εγώ πίσω…

Φήμες πάντως λένε ότι ένας άσσος κρύβεται στο μανίκι του Δημητράκη που θα τα ανατρέψει όλα. Ναι αμέ, ένας καλά κρυμμένος άσσος, πολύ καλά που δε φαίνεται.
Για να δούμε τι θα κάνει αυτός ο άσσος…

Το άλλο πού το πάτε; Οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες και όχι στα δικαστήρια λένε… Ναι ε; Γιατί εγώ την Παρασκευή πριν τις εκλογές είδα κάποιον να μοιράζει ανώνυμα φυλλάδια γεμάτα λάσπη και συκοφαντίες με την «εργολαβία» του Γιαννάκη. Βέβαια αυτό το περιεχόμενο του φυλλαδίου το είδα και σε blog και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχω κι εκεί άκρες και μαθαίνω. Εκεί δεν είδα κάποιον να πει ότι δεν ήταν ηθική αυτή η διανομή φυλλαδίων. Γιατί;;; Ήταν νόμιμο αυτό ε;;

Να σημειώσω όμως ότι έμαθα πως κι αυτό το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ο «εργολάβος» που κλήθηκε να το μοιράσει πιάστηκε επ’ αυτοφώρω… Λέτε να λαλήσει το πουλάκι;;; Εγώ λέω πως ναι.

Το πρόβλημα όμως φίλοι μου είναι αλλού. Απόφαση θα βγει με κάποιον νικητή, είτε τον έναν είτε τον άλλον. Τι θα γίνει όμως με αυτούς που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν κωλοτούμπες σε περίπτωση που κερδίσει ο Γιάννης; Ε;;; Θα κάνουν δυναμικό come back σαν την Άντζελα; Σε περίπτωση λέω μην το δέσουμε σκοινί κορδόνι!

Λέτε να έχουμε ανατροπές και άλλος να ορκιστεί και να έχουμε αλλαγές χειμωνιάτικα;;; Ή δε θα αλλάξει τίποτα και τζάμπα ταλαιπωρούμαστε; Όχι τίποτα  άλλο με κουράζετε κι εμένα το φάντασμα καλοκαιριάτικα και δεν απολαμβάνω τα μπανάκια μου!!

Λίγος καιρός πάντως μένει καλοί μου φίλοι, αφού τέλος του μήνα θα γίνει η εκδίκαση και το πολύ σε δύο μήνες η απόφαση θα βγει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Υπομονή λοιπόν λίγο ακόμα και θα δούμε επιτέλους μέρες και χωρίς εκλογές!!!!!!
 

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

επ παιδια τι γινεται ο νεοεκλεγεις αρχισε τις εξαιρεσεις και τις διακρισεις;; απο τωρα ρε δημαρχε;;

ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ!ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΤΩΧΙΑ ΕΕΕ??? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ Η ΜΑΤΙΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ!!!ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!

Χαχαχαχα. Φαντασματάκι είσαι για πολλά γέλια. Και που ξέρεις ότι τα φυλλάδια ήταν γεμάτα λάσπη;;;; Είναι αναλήθες ότι γνωστή καφετέρια στη πλατεία Πετρινού εξερέθηκε απο πρόστιμο 18.000 ευρώ λόγω της παράβασης τραπεζοκαθισμάτων και διαγράφηκε απο το Σμηρνιώτη με την προϋπόθεση ότι ένας από τους ιδιοκτήες θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του; Φαντασματάκι δεν μας τα λες καθόλου καλά. Για κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη να δεις μήπως δεν είσαι τελικά φαντασματάκι αλλά παπαγαλάκι.

Επιλεκτικές συνεντεύξεις τύπου ο Παυλης ;;;; Γιατι άραγε;;; Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά ... Όσο για εσένα που δεν υπαρχει λάσπη γιατι δεν βγήκε κανένας επώνυμα να καταγγείλει ;;; Ούτε το αφεντικό σου αλλά ούτε πρωτοκλασάτα στελέχη ;;;; Εεεε;;; Μονο ο πληροφορηκάριος μιλάγε επώνυμα αλλα να δούμε τι υα κάνει και αυτός τώρα που θα ειναι στην εξουσία ...

Για το φυλλάδιο υπάρχει μήνυση που φυσικά ο Κος Παυλής ουδέποτε ανέφερε. Αλλωστε τι να πεί ότι εγώ βγήκα δήμαρχος πετώντας λάσπη, χωρίς να έχω να παρουσιάσω ούτε αξιόλογο πρόγραμμα , ούτε αξιόλογους συμβούλους? Άχ καυμένη Τρίπολη τι σου έμελλε να πάθεις? Μετά από τόση ένδοξη ιστορία να έχεις δήμαρχο το Μήτσο , ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ !!!

Σιγά μην το αναφέρει !!!! Εκλογές της λάσπης ... Δεκαετίες του 80" .... Και μια απορία ;;; Ποιον στενό συνεργάτη του Παυλη πηρε ο υπουργός μας για ειδικό σύμβουλο ;;; Εεεε;;; Πως είπατε ;;;; Έφαγες κουτόχορτο Σμυρνιωτη ...

συγνώμη βρε παιδιά τόσο εύκολα σβήνονται τα χρέη;;; Να πάω κι εγώ να βάλω σε εκλογές και να μου τα σβήσουν! όσο για το φαντασματάκι που θα μείνει χωρίς λεφτά δεν το καταλαβαίνω. Για μάθετε να διαβάζετε καλύτερα τη διαύγεια. Εγώ δεν έχω δει να παίρνει το φαντασματάκι κάτι παραπάνω από τα άλλα μέσα. Για σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ και οι μεν και οι δε. Αντε!

Αυτό πάλι που ο Γιαννούκος βλέπει "φαντασματα";;; Ε δεν είναι τυχαία η άποψη της στήλης!!! Τελικά εκεί στου Σμυρνιώτη θέλετε ποοολύ σοδα ακόμα λέμεεεε!! Όσο για τους αποκλεισμούς και τα λοιπά, να χαμε να λέγαμε... εδώ τα μέσα που λένε οτι τους απέκλεισε, από μόνα τους κάνουν διακρίσεις... Γιααα θυμήσου ρε φαντασματάκο, που τον είχατε γράψει τον Παυλή προεκλογικα... Αλλά τελικά είναι πολύ πετυχημένη η ονομασία της στήλης σου... γιατί αερικό είσαι ...λόγια του αέρα λες...Τώρα όλοι οι...οικοδόμοι που λένε για λάσπες και μαρμαρόσκονη, ε τι να πω.. ελπίζω να σας πληρώνουν καλά το.. κυβικό..α και για να ξοφληθήτε , μην κανετε χαζά.. να εχετε παραστατηκά.. είδατε τι έπαθαν οι άλλοι....Έχετε πολλή πλάκα όμως....

Φαντασματακι μόνο φαντάσματα βλέπεις! Εσυ ελειπες απο την συνέντευξη, οι άλλοι ήταν εκει!! Γιατί στενοχωριέστε όμως εσυ δεν είχες επιλέξει να αποκλίσεις τον Παυλη; Δεν έχεις μάθει ακομη κάτι όμως!!! Θα το μάθεις απο δω και πέρα!!! Γελάει καλύτερα οποίος γελάει στο τέλος λέει!!! Θα μάθεις...θα δεις!!!!

Δεν ξέρω ποιο είναι το φαντασματάκι, καταλαβαίνω όμως τι υπονοεί η ανώνυμη, θα του ανοίξουν τον κ.... Ουδέν καινόν υπό τον ήλιο.

Για να καταλάβω ποιος τον είχε μαυρίσει τον Παυλή;;; Εγώ εδώ μέσα και τις προεκλογικές του ομιλίες είχα δει και τα δελτία του, Και να μην ξεχάσω που πρώτα εδώ ανακοίνωσαν ότι βγήκε δήμαρχος. Δεν κατάλαβα γιατί οι άλλοι που πλήρωσαν για προεκλογική διαφήμιση να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τον κύριο Παυλή που δεν πλήρωσε να διαφημιστεί προεκλογικά;;

Τις κολοτούμπες έχουν αρχίσει μάλλον κάποιοι υπάλληλοι του δήμου που ασχολούνται και με site .Ακόμα δε βγήκε ο Παυλής και τον γλύφουν από πάνω μέχρι κάτω γιατί τους έχει υποσχεθεί ο Μήτσος πολλά όπως και σε καμμιά δεκαρια ακόμα δημοσιογράφους. Ελπίζω να μην τους έχει υποσχεθεί ότι θα φέρει και για αυτούς επενδυτές να τους σώσει όπως έσωσε και τον Παναρκαδικό.

Το φυλλάδιο γράφτηκε από αυτούς που έχουν οικονομικά συμφέροντα και έχουν υποσχεθει πολλά στον Παυλή για να τους ικανοποιήσει. Κάποιοι κύριοι θέλουν να πουλήσουν τις γούβες τους χρυσάφι στη χωματερή και γι' αυτό θέλουν να ανοίξει το πλάτωμα. Αυτοί είναι που πολεμάνε το Σμυρνιώτη γιατί δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς τους. Γιάννη μην κολώνεις ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί οι τυχοδιώκτες και πως συμπεριφέρονται.

Καλά μιλάμε ,,,, από Sherlock Holmes, έχουμε γεμίσει εδώ στην Τρίπολη.. Ο ένας ανακάλυψε από πού είναι οι εκτυπώσεις και για ποιόν,,, ο άλλος τι είχε υποσχεθεί ο Παυλής στους υπαλλήλους του δήμου....να δείς που η Αγκαθα Κρίστι θα έχει καταγωγή από τη Σκοπή η από τα Βούρβουρα!!! Όσο για εκείνον που λέει ότι εδώ φιλοξενήθηκαν οι δηλώσεις προεκλογικά , ε φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα από το τι σημαίνει αποκλεισμός.. Δεν σημαίνει αποκλεισμός μια μη ανακοίνωση μιας δημόσιας δήλωσης, που ούτως η άλλως θα παίξει παντού, αλλά το πόσο τον προβάλεις κάνοντας ρεπορτάζ όταν ΔΕΝ κάνει δηλώσεις..( θα ξεχάσουμε τα αλήστου μνήμης ρεπορτάζ με τίτλους : "θερμή υποδοχή στον Γιάννη Σμυρνιώτη στο τάδε μέρος,στο άλλο μέρος... " κλπ, κλπ... )αν δεν το κατάλαβες, ξαναδιάβασε το... ..!!! Αλλά αυτό που θέλετε όοολοι (και όλες ) να δημιουργήσετε περιρρέουσα ατμόσφαιρα!!τστστστσ!! απελπισμένοι δείχνετε....Γιατί έτσι;;;;

<p>Ηθε΄λαν τζαμπα προβολη οι νταβατζήδες;;γιατι ρε παιδια δεν το κανατε μητσος πορταλ;;; εδω δεν εχουν νοητικο επιπεδο να καταλαβουν τα δελτια τυπου απο τα ρεπορταζ, θα λειτουργησουν το δήμο για 5 χρόνια;;; Αμ καλα τους εκαναν ου φυλλαδες και τους ξεβράκωναν τόσα χρόνια, τους τα επαιρναν χοντρα και έλεγαν και ευχαριστώ...θα ξεχάσουμε τον αλησμόνητο "πολιτη" το 2009 και το 2012; ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ</p>

Γεια σου ρε "οικονομολόγε Νταβατζη" (μπας και τα βγάλω τα εισαγωγικά;;; μάλλον όχι..άμα θέλεις βγάλε τα εσύ..)Τελικά εσύ πρέπει να ήσουν μπροστά σε όλες τις οικονομικές προτάσεις και συζητήσεις για να ξέρεις ποιος πλήρωνε και ποιος όχι για να διαφημιστεί....Ωραίοοοοςςςς!!Αλήστου μνήμης Στουρνααρα μου εσύ!!!!!Υ.γ :μιας και εσύ γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ ρεπορτάζ και δελτιου τύπου (μιας και ο άλλος δεν το ξέρει), δεν μας την λες και σ εμας??πολλή απελπισία τελικά....

Οι λάσπες του Κου Παυλή και της παρέας του φιλοξενούνταν από μέσα μαζικής ενημέρωσης ιδίου χαρακτήρα, και μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν μάθει να επιβιώνουν με γλυψίματα και εκιβιασμούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.