Eνωτικό ψηφοδέλτιο για την «Κίνηση Νέων Ζευγολατιού Μαντινείας»

Eνωτικό ψηφοδέλτιο για την «Κίνηση Νέων Ζευγολατιού Μαντινείας»

Ιανουάριος 02, 2019 - 18:45
12 σχόλια

Eνωτικό ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο για την Δημοτική κοινότητα Ζευγολατιού μακριά από  κόμματα και δημαρχιακούς συνδυασμούς.

Παίρνουμε το ξεχασμένο από όλους  χωριό μας στα χέρια  μας. Μαζί μας όποιος νοιάζεται πραγματικά για τον τόπο του. Είναι ευκαιρία να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή.

Όλοι μαζί όλοι ενωμένοι. 

Κίνηση Νέων Ζευγολατιού Μαντινείας

 


12 Σχόλια

100% ενωτικο θελουμε ολους μα ολους μαζι ολο το χωριο μια γροθια ενα ψηφοδελτιο γιατι απλα δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε !! ολοι μας θελουμε το καλο κ την προοδο του χωριου μας !!

Ο Κοσκωτάς γύρισε πίσω και στηρίζει τον Παυλή. Ο Ψηλός απο το Παρθένι ειναι ο μεσολαβητής.

Ο Κοσκωτάς θα ειναι ξανά πρόεδρος Ζευγολατιού με την στήριξη Παυλή.

Κάντε ρε καμιά δουλειά στα χωράφια σας και αφήστε τις δημοτικές εκλογές σ΄αυτούς που ξέρουν !

εσυ που μιλας για χωραφια κ δουλειες να ξερεις οτι ο καλος ο νοικοκυρης τα προλαβαινει ολα !! κ οτι αυτοι που ξερουν απο εκλογες τελεωασανε οσο για τις δουλειες μσς ολα πανε ρολοι μην αγχωνεσαι

ολοι ειμαστε ενα κ αγροτες κ τσοπανηδες ιδιωτικοι κ δημοσιοι υπάλληλοι δεν ειμαστε πολιτικοι ειμαστε πολιτες μιας ξεχασμενης περιοχης απο τους πολιτικους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.