Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας - Λεωνίδιο 1-1 (5-4 πεν.) (vid)

Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας - Λεωνίδιο 1-1 (5-4 πεν.) (vid)

Απρίλιος 06, 2017 - 19:42
0 σχόλια

Σε αγώνα για τον 6ο όμιλο και την 1η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στο γήπεδο της Μαγούλας η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι 5-4 του Λεωνιδίου. Η κανονική διάρκεια τελείωσε 0-0 και η παράταση 1-1. Ο Ασπρόπυργος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας  την Ατλαντίδα Ανθούσας στις 12/4. Χωρίς αγώνα πέρασε ο Αστέρας Βλαχιώτης.

Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ήταν καλύτερη στον αγώνα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ενώ στάθηκε άτυχη αφού είχε και δύο δοκάρια με τον Ρομάριο Καλέμι που ήταν ο μοιραίος παίκτης.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κυνουρίας του Γιάννη Νενεκούμη πουπαραλίγο να κάνει την ζημιά έπαιξε με αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις αλλά στο τέλος λύγισε στην ρώσικη ρουλέτα την διαδικασία των πέναλτι. Πάντως έδειξε ένα πολύ καλό σύνολο. 

Φάσεις και γκολ: 

Στο 56’ ο Καλογρίδης έδωσε στο Καλέμι το σούτ κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70’ ο Καλέμι έπαιξε το 1-2 με τον Ζωγράφο το σούτ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Παύλου. Επτά λεπτά αργότερα φάουλ του Κατσίκη ο Ζωγράφου από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στην συνέχεια στο 85΄ο Κουσίδης έβγαλε την σέντρα κεφαλιά του Σιδηρόπουλου άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρομάριο Καλέμι σούαρε από καλή θέση άουτ. Ενώ στο 88’ ο Λαμπρογιώργος μόνος του δεν μπόρεσε. Στην συνέχεια 89’ ο Κουσίδης έβγαλε την σέντρα κεφαλιά του Ταράτσα πάνω από τα δοκάρια. Στο 97’ ο Δολιανίτης έπαιξε το 1-2 με τον Τσεμπελή ο τελευταίος έβγαλε την σέντρα και ο Χιώτης με ένα διαγώνιο σούτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσακιλτζίδη 0-1. Στο 107’ φάουλ του Κατσίκη ο Λαμπρογιώργος έπιασε την κεφαλιά άουτ. Ο Κιρβαλίτζε στο 108' πέρασε όλη την άμυνα της Ενωσης σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος έβγαλε την σέντρα κεφαλιά του Καλέμι άουτ. Στην συνέχει 110’ δυνατό σουτ του Καλέμι κτύπησε στην ρίζα καθέτου και οριζόντίας δοκού. Στο 112’ ο Βρεττάκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σιδηρόπουλο ο διαιτητής έδωσε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λαμπρογιώργος απέκρουσε ο Παύλου και ο πρώτος παίκτης ισοφάρισε 1-1. Στο 114’φάουλ του Κιρβαλίτζε πάνω από τα δοκάρια του Τσακιλτζίδη. 

Τα πέναλτι: 

Κυρίος Πιτ (Λ)0-1
Κατσίκης (Α) 1-1
Κυρίος Παν. (Λ)1-2
Κουσίδης (Α) 2-2
Μπακάλης (Λ) 2-3
Σιδηρόπουλος (Α) 3-3
Γιαννούσης (Λ) απέκρουσε ο Τσακιλτζίδης)
Νάκας (Α) 4-3
Κιρβαλίτζε (Λ) 4-4
Λαμπρογιώργος (Α) 5-4) 

Διαιτητής ο Τσουκαλάς. Βοηθοί: Ματσούκας-Αραβίδης (Αθηνών). Παρατηρητής: Σπύρος Δρίκος.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ (προπονητής Νίκος Μουράτογλου): Τσακιλτζίδης, Σακελλαρίου, Σταγάκης, Ταράτσας, Σιδηρόπουλος, Καλέμι, Κατσίκης, Ντεντέι(90+6 Νάκας), Ζωγράφος, Καλογρίδης(74’ Λαμπρογιώργος), Μπέχλης(46’Κουσίδης).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: 13) Μειμαρίδης, 15)Τσόκας, 17) Πολυτάρχου, 18) Πλατανιάς. 

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (προπονητής Γιάννης Νενεκούμης): Παύλου, Λάτσης Γρ., Βρεττάκης, Κυρίος Π.Ν, Τσεμπελής(115’Μπουρνάκης), Γιαννούσης, Κιρβαλίζε, Χιώτης, Κυρίος Π.Ι, Κυρίος Ανδ(71’λόγω τραυματισμού Δολιανίτης-116’Λάτσης Γ)), Μπακάλης. 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: 14) Λαμπρούσης, 15) Γολεγός, 17) Λάλας, 18) Καττής.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Τσακίρογλου

Bίντεο-φωτογραφίες: Leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας - Λεωνίδιο 1-1 (5-4 πεν.)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.