Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας: Να ληφθούν μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας μας

Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας: Να ληφθούν μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας μας

Μάρτιος 17, 2020 - 11:16
0 σχόλια

Στα πλαίσια λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Νομού Αρκαδίας έκανε έκκληση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο όπως λάβει τα απαραίτητα εκ του νόμου μέτρα για την διασφάλιση της υγείας μας αλλά και των συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο

Κοιν:Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αρκαδίας

Θέμα: Λήψη εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού
Στα πλαίσια λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Νομού Αρκαδίας κάνει έκκληση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, όπως λάβει τα απαραίτητα εκ του νόμου μέτρα για την διασφάλιση της υγείας και προστασίας των εκπαιδευτών και των πολιτών της Αρκαδίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας, των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
Χρήστος Καλαμαράς             Νίκος Πολυμενάκος

Η Υπουργική απόφαση περί αναστολής μαθημάτων και εξετάσεων για τις Σχολές Οδηγών
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.