Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις με 35 υδατοδεξαμενές στην Αρκαδία (video)

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις με 35 υδατοδεξαμενές στην Αρκαδία (video)

Ιούλιος 30, 2014 - 12:09
0 σχόλια

Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου μίλησε στο Arcadia Portal για τις προσπάθειες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ενισχύσει τις δυνάμεις της, έτσι ώστε οι πυρκαγιές να είναι εύκολα και άμεσα αντιμετωπίσιμες. Στα πλαίσια της ενίσχυσης η περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε στην προμήθεια υδατοδεξαμενών νερού οι οποίες έχουν ξεκινήσει ήδη και τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία Πελοποννήσου πάντα σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι 100 περίπου δεξαμενές θα μοιραστούν σε όλη την περιφέρεια και συγκεκριμένα 35 δεξαμενές θα μείνουν στην Αρκαδία, 3 δεξαμένες θα τοποθετηθούν στην Αργολίδα, 19 στην Κορινθία, 19 στη Λακωνία και τέλος 18 στη Μεσσηνία.

Αυτή τη στιγμή έχουν τοποθετηθεί 25 και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η τοποθέτησή τους στον νομό Αρκαδίας. Έτσι ενισχύονται οι δυνάμεις της Πελοποννήσου σε ότι αφορά τις πυρκαγιές και να μην έρθουμε αντιμέτωποι με φαινόμενα πυρκαγιών τα όποια προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές. Όταν όλα είναι έτοιμα οι δεξαμενές θα παραδοθούν στην Πυροσβεστική η οποία  θα τις χρησιμοποιεί.

Οι δεξαμενές αυτές ήταν ένα ζήτημα το οποίο η περιφέρεια συνεργάστηκε με την Π.Υ έτσι ώστε να προμηθευτούν δεξαμενές οι οποίες έχουν να κάνουν με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Video: 

youtube://v/_hiRcQ3UpJk


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.