Ενισχυτική διδασκαλία στο Γυμνάσιο σε έξι μαθήματα

Ενισχυτική διδασκαλία στο Γυμνάσιο σε έξι μαθήματα

Οκτώβριος 19, 2018 - 19:38
3 σχόλια

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για την οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019. Τα αυτοτελή υποστηρικτικά προγράμματα διδασκαλίας μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές του Γυμνασίου στα μαθήματα: 

1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 
2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 
3) Μαθηματικά 
4) Φυσική 
5) Χημεία 
6) Αγγλικά

Σημειώνεται ότι σκοπός της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η επανένταξη των μαθητών στη διαδικασία μάθησης, η βελτίωση της απόδοσής τους ώστε να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση, η μείωση της μαθητικής διαρροής και της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και η αύξηση των ποσοστών πρόσβασης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τα ανώτερο σχόλια είναι από κάποιους που δεν έχουν μυρωδιά από εκπαίδευση και σχολεία. Ο θεσμός αυτός είναι προς όφελος των μαθητών και όσοι έχουν συμμετάσχει μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.