Ενημερωτικό Σεμινάριο «Το ψηφιακό marketing & τα social media» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ενημερωτικό Σεμινάριο «Το ψηφιακό marketing & τα social media» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δεκέμβριος 03, 2018 - 18:23
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Tο ψηφιακό marketing & τα social media», τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι επαγγελματίες να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους δίνει το digital marketing τα social media και τα websites για την προώθηση της επιχείρησης τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εισηγητές θα δεχτούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Προσοχή. Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα φωτογραφηθεί και τα αρχεία θα σταλούν στα ΜΜΕ, ως προωθητικό υλικό που θα συνοδεύουν το Δελτίο Τύπου και θα ανέβουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας arcadianet.gr .

Αν κάποιος συμμετέχοντας δε συμφωνεί στην ανάρτηση, προώθηση και δημοσίευση των παραπάνω αρχείων παρακαλούμε να ενημερώσει πριν από την εκδήλωση τον υπεύθυνο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που θα είναι παρών σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.