Ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών ΕΠΑ.Λ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών ΕΠΑ.Λ στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2018 - 06:30
0 σχόλια

Ενημερωτική συνάντηση των Διευθυντών ΕΠΑ.Λ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – από τα 9 πιλοτικά ΕΠΑ.Λ. στην καθολική εφαρμογή» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξοικείωση και η υποστήριξη των Διευθυντών των ΕΠΑ.Λ. με το Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» (ΜΝΑΕ), ώστε να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα στοιχεία που εισάγει και να τα ενσωματώσουν στη λειτουργία και την κουλτούρα των ΕΠΑ.Λ..

Με τα δυο βασικά εργαλεία της ΜΝΑΕ (Μια νέα αρχή για τα ΕΠΑΛ) και της «Μαθητείας», η νέα προσπάθεια για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης και να οδηγήσει σε ένα νέο σύγχρονο αναπτυξιακό ρυθμό αυτό το σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης.

Οι νέες τάσεις διεθνώς αλλά και οι προεργασίες για την εναρμόνιση της ελληνικής εκπαιδευτικής πραγματικότητας με τα νέα δεδομένα, παρουσιάζονται σε ημερίδες που διοργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα από το Υπ. Παιδείας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 4ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης και περιελάμβανε μεταξύ άλλων χαιρετισμό από τον κ. Πετρόπουλο Παναγιώτη, Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου καθώς και ομιλία από τον Θέμη Κοτσιφάκη, Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Έργου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών ΕΠΑ.Λ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.