Τατούλης
symvolo

Ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Μάρτιος 27, 2019 - 08:13
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, διοργανώνουν ημερίδα Ημερίδα με θέμα: “GDPR: Τι μας έμαθαν οι δέκα πρώτοι μήνες εφαρμογής”, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation) που τέθηκε σε εφαρμογή το Μάϊο του 2018, προωθεί μία νέα προσέγγιση στην διαχείριση, επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων από την επιχειρηματική κοινότητα. Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρουσιαστεί το πεδίο της τήρησης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στη χώρα μας, πόσα έχουν αλλάξει στη λειτουργία των επιχειρήσεων, πώς αντέδρασαν τα υποκείμενα των δεδομένων, πού επικεντρώνονται τα περισσότερα ερωτήματα των επιχειρήσεων ως προς τη συμμόρφωση, ποιες καλές πρακτικές μέσα από πρότυπα ποιότητας και διαδικασίες ασφάλειας πληροφοριών μπορούν να ενισχύσουν την προσαρμογή των επιχειρήσεων, και πώς τελικά η προστασία των προσωπικών δεδομένων πέρα από νομική επιταγή αποτελεί και ευκαιρία αναβάθμισης των υπηρεσιών και ενίσχυσης της σχέσης εμπιστοσύνης με τον πολίτη/ πελάτη/ καταναλωτή.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.