Ενημερωτική Ημερίδα και όχι πολιτική ομιλία διοργανώνει η "Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης" του Κώστα Κατσαφάνα

Ενημερωτική Ημερίδα και όχι πολιτική ομιλία διοργανώνει η "Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης" του Κώστα Κατσαφάνα

Μάιος 23, 2019 - 07:35
1 σχόλια

Διεξοδικά θα αναπτυχθούν τα αναπτυξιακά θέματα ( Ενέργεια, Αγροτική - Κτηνοτροφική Παραγωγή, Πολιτισμός, Αθλητισμός) του προγράμματος του Κώστα Κατσαφάνα, από ειδικούς επιστήμονες κατά την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι εξής:

·         Δημήτρης Ραχιώτης, Γεωφυσικός - Περιβαλλοντολόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τις ΑΠΕ. Θα μιλήσει για ενεργειακά πάρκα και ενεργειακές κοινότητες.

·         Χρόνης Στάθης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μικροβιολόγος/Κτηνίατρος. Θα μιλήσει για τον φορέα υποστήριξης αγροτών/κτηνοτρόφων.

·         Ξένια Αργειτάκη, Επ. Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Θα μιλήσει για επιστημονικές και κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικό τουρισμό.

·         Χριστίνα Φουρτούνη, Αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και για τον τουρισμό.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.