Ενημερωτική εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στο Λεωνίδιο

Ενημερωτική εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στο Λεωνίδιο

Ιούνιος 19, 2018 - 08:01
0 σχόλια

Τη Δευτέρα 25/06/2018 και ώρα 17.00 στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», στο πλαίσιο του έργου “NEETs ON BOARD”, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από πόρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία (EaSI) περιόδου 2014-2020 και από πόρους του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα προγράμματα ένταξης στην Αγορά Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και για τις προοπτικές απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης και της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και φορέων με δυνατότητα προσφοράς θέσεων απασχόλησης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.