Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 13:40
0 σχόλια

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* «ΛΥΣΗ», διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ,  ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου).

Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Στην εκδήλωση ομιλητές - εισηγητές είναι:

1.  Λάμπρος Κοτσίρης, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

2. Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων., Γενικός Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ.

3. Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος των Διαμεσολαβητών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ. Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του  ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ 2710 227141 (εσωτ.6)

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό

 

* Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.» και το διακριτικό τίτλο «ΛΥΣΗ» ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.