Ενημέρωση των γιατρών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο κέντρο Υγείας Άστρους

Ενημέρωση των γιατρών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο κέντρο Υγείας Άστρους

Ιανουάριος 10, 2018 - 18:02
0 σχόλια

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Yγείας η 2η ενημερωτική συνάντηση με το εξής θέμα «Ζώντας με το σακχαρώδη διαβήτη».

Σ αυτή την συνάντηση πήραν μέρος και οι πολίτες παρακολουθώντας με μεγάλη προσήλωση και μεγάλο ενδιαφέρον όσα ειπώθηκαν.

Η ομιλία ξεκίνησε με την κυρία Πηγή Περδικάκη την διευθύντρια του κέντρου Υγείας, η οποία προλόγισε τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας, και κάποιες βασικές πληροφορίες για την νόσο και την αντιμετώπισή της.

Την σκυτάλη πήρε ο διατροφολόγος - διαιτολόγος Mcs, κος Μπερτζελέτος Δημήτριος ο οποίος μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τις διατροφικές μας συνήθειες, την ποσότητά τους, και την αποφυγή κάποιων τροφίμων.

Στη συνέχεια οι γιατροί ενημέρωσαν το κοινό πως μπορούν να αντιμετωπίσουν την νόσο και με τι φάρμακα δίνοντας τους πολύτιμες πληροφορίες.

Στη λήξη της συνεδρίασης οι πολίτες συνομίλησαν με τους γιατρούς κάνοντας τους ερωτήσεις που τους απασχολούν και σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθημερινή ζωή.

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια νόσος που αντιμετωπίζεται σωστά με την πρόληψη την κατάλληλη θεραπεία και σωστή διατροφή.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Άστρους και του Συλλόγου φίλων Κ.Υ. Άστρους.

(Το ρεπορτάζ της Γεωργία Δήμου στο astrosnews.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.